eTV Yeni Dizi | '13' Çarşamba 23.00'te eTV'de Başlıyor!

Ben daha şimdi gördüm konuyu başarılar dilerim. :bhr: @Aserat

Ben de Yürüyen Ölüler 3. sezon ve Oyun Of The Forum'a devam ederim yazın. Oyun Of The Forum'da fantazilerimi yazıya döküyordum, bu sezon @xBUGRAx ve @MasacRE-'ye tecavüz yazacağım güzel başlayacak. :A @Çiğdem- @cookies

@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında :A

Mesela Karlar Ülkesinin kötü kraliçesinin kızı olan Çiğdem gönlünü Güneş Ülkesinin sarayının bahçivanı olan @Harunnn60 a kaptırır :A Ama @Harunnn60 a aşık olan başka biri daha vardır... @serhatt :A
İkinizin dizilerinide keyifle okuyoruz :Z

Allahtan @xemrexxx vakit bulamıyorda daha dizi yazamıyor :A :A :A

Parlak Takımı hikayesini daha önce duymamıştık.Onu geri döndür okuyalım :A Haksız mıyım @Çiğdem- @serhatt @DarkLegenD @Harunnn60 @mrt-06 @S.G.A.T. @MasacRE- @xemrexxx

Zombi dizini zaten çok sevmiştim bundan da umutluyum :Z

Başarılar :D
Reyting ölçme sistemi gelecekmi yine? :D

Favoriforumum üyeleri bir arada'nın devamını çekebilirdin :D Başarılar :A @Aserat

Hayırlı olsun @Aserat başarılı olabilecek bir yapım:)

Hayırlı olsun @Aserat bekliyoruz bakalım. :D

Konusunu çok beğendim, beklemedeyim. Şimdiden eline şağlık. :) @Aserat

Hayırlı olsun @Aserat. :D
Yaza doğru etkinliklerin gelmesi iyi olmuş.

Sabah telefondan girince okumuştum bilgisayara geçince yazarım diyordum unutmuşum. :A Bekliyoruz, başarılar. :bhr:

Kendin gibi dizin de uğursuz isimde :A

Ben yer almıyorum, 13 bölümü görebilir mi şüpheli :A :A

Ben daha şimdi gördüm konuyu başarılar dilerim. :bhr: @Aserat

Ben de Yürüyen Ölüler 3. sezon ve Oyun Of The Forum'a devam ederim yazın. Oyun Of The Forum'da fantazilerimi yazıya döküyordum, bu sezon @xBUGRAx ve @MasacRE-'ye tecavüz yazacağım güzel başlayacak. :A @Çiğdem- @cookies

Buralarda olursam mutlaka okurum :) Şimdiden bekliyorum

Süper bir haber merakla bekliyorumm:Z
Yaz gecelerine yeni bir soluk geliyor! Güçlü hikayesi ve muhteşem kadrosuyla ekran başından ayrılamayacaksınız!

'Zombi Ekspresi' ve 'Ufak Tefek Fesatlıklar'ın yaratıcısından '13' merakla beklenen ilk bölümüyle Çarşamba 23.00'te eTV'de!

lost.jpg