İkinizin dizilerinide keyifle okuyoruz@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında
Mesela Karlar Ülkesinin kötü kraliçesinin kızı olan Çiğdem gönlünü Güneş Ülkesinin sarayının bahçivanı olan @Harunnn60 a kaptırır Ama @Harunnn60 a aşık olan başka biri daha vardır... @serhatt
Ben Emrenin dizilerini seviyorım ya komik oluyor.
Kiz bu adada bogarim ben seni kesin geberdigi
Yeni sezonda iddialı dizilerim var elbet birini tuttururuzDizi tutturamadığım için diğerlerini okumak istemiyorum desene sen.
@Çiğdem- @mrt-06 @Yiğitt @Dosi @vadikızı @denizz19 @xBUGRAx @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @destere @MasacRE- @gözlemci @XanTier @YıldırıM @Forumdash @turkuazz @DarkLegenD @ozmoturk @Harunnn60 @dreamy @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @MEnes @kerem @tolgab @batuhankaralar @serhatt @eskici @BesaleT @cookies @HachiKo @yigit_00 @Jonsnow @Ahmed
BEKLİYORUM
Parlak Takımı hikayesini daha önce duymamıştık.Onu geri döndür okuyalım Haksız mıyım @Çiğdem- @serhatt @DarkLegenD @Harunnn60 @mrt-06 @S.G.A.T. @MasacRE- @xemrexxx
Zombi dizini zaten çok sevmiştim bundan da umutluyum
Başarılar
Reyting ölçme sistemi gelecekmi yine?
Favoriforumum üyeleri bir arada'nın devamını çekebilirdin Başarılar @Aserat
Hayırlı olsun @Aserat başarılı olabilecek bir yapım
Yine mi
Hayırlı olsun @Aserat bekliyoruz bakalım.
Konusunu çok beğendim, beklemedeyim. Şimdiden eline şağlık. @Aserat
Hayırlı olsun @Aserat.
Yaza doğru etkinliklerin gelmesi iyi olmuş.
Sabah telefondan girince okumuştum bilgisayara geçince yazarım diyordum unutmuşum. Bekliyoruz, başarılar.
Kendin gibi dizin de uğursuz isimde
Ben yer almıyorum, 13 bölümü görebilir mi şüpheli
Buralarda olursam mutlaka okurum Şimdiden bekliyorum
Yaz gecelerine yeni bir soluk geliyor! Güçlü hikayesi ve muhteşem kadrosuyla ekran başından ayrılamayacaksınız!Süper bir haber merakla bekliyorumm
Yaz gecelerine yeni bir soluk geliyor! Güçlü hikayesi ve muhteşem kadrosuyla ekran başından ayrılamayacaksınız!
'Zombi Ekspresi' ve 'Ufak Tefek Fesatlıklar'ın yaratıcısından '13' merakla beklenen ilk bölümüyle Çarşamba 23.00'te eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 59601
Çarşamba 23.00'te. Çoğunuz kendinizi oynayacaksınız ayrıyeten belirtmeye gerek görmedim.Rollerimizi ne zaman öğrenecez Eray
Çarşamba 23.00'te. Çoğunuz kendinizi oynayacaksınız ayrıyeten belirtmeye gerek görmedim.