eTV Yeni Dizi | '13' Çarşamba 23.00'te eTV'de Başlıyor!

Aksine sen yer alsan görür müydü orası şüpheli. Şimdi adın yazmıyor diye olmayacaksın anlamına gelmez ama bunun için diziyi düzenli takip etmen lazım. :A
@dizimedya banlanmasa çogalabilirdi @Aserat ben müdahale yapiyim dedim @Aserat dizimedya kabul etmedi senaryosunu başka bir kanala yollamaya çalıştı ve banlandi @Aserat başarılar

Ben daha şimdi gördüm konuyu başarılar dilerim. :bhr: @Aserat

Ben de Yürüyen Ölüler 3. sezon ve Oyun Of The Forum'a devam ederim yazın. Oyun Of The Forum'da fantazilerimi yazıya döküyordum, bu sezon @xBUGRAx ve @MasacRE-'ye tecavüz yazacağım güzel başlayacak. :A @Çiğdem- @cookies

Ben daha şimdi gördüm konuyu başarılar dilerim. :bhr: @Aserat

Ben de Yürüyen Ölüler 3. sezon ve Oyun Of The Forum'a devam ederim yazın. Oyun Of The Forum'da fantazilerimi yazıya döküyordum, bu sezon @xBUGRAx ve @MasacRE-'ye tecavüz yazacağım güzel başlayacak. :A @Çiğdem- @cookies
@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında :A

Mesela Karlar Ülkesinin kötü kraliçesinin kızı olan Çiğdem gönlünü Güneş Ülkesinin sarayının bahçivanı olan @Harunnn60 a kaptırır :A Ama @Harunnn60 a aşık olan başka biri daha vardır... @serhatt :A

Görebilir wattpad badboy dışında hikaye arıyor :A
Ramazanda yazma Allah aşkına forum ceza yermiş yada yayınladığın kanal 7 yıl sonra belgesel ceza @cookies Senin 2014 te yazdığın dizi gibi olmasın Dizimedyanın dizisini uyardım erotikliğini azalt
Azaltması bend360e Dizisini gece yarısına attım oda kabul etmedi sonunda banlandı @mrt-06