Foruma, kanalımıza ve reytinglere çok uğurlu gelecek merak etme sen.Kendin gibi dizin de uğursuz isimde
Foruma, kanalımıza ve reytinglere çok uğurlu gelecek merak etme sen.Kendin gibi dizin de uğursuz isimde
De, ki gibi eklerle ilgiliyse ne gülerim ama.
Aman ders işlerken de böyle yapma şimdiki çocukların gözü açık.Yok öyle şeyleri işlemedik bile.
Aksine sen yer alsan görür müydü orası şüpheli. Şimdi adın yazmıyor diye olmayacaksın anlamına gelmez ama bunun için diziyi düzenli takip etmen lazım.Ben yer almıyorum, 13 bölümü görebilir mi şüpheli
@dizimedya banlanmasa çogalabilirdi @Aserat ben müdahale yapiyim dedim @Aserat dizimedya kabul etmedi senaryosunu başka bir kanala yollamaya çalıştı ve banlandi @Aserat başarılarAksine sen yer alsan görür müydü orası şüpheli. Şimdi adın yazmıyor diye olmayacaksın anlamına gelmez ama bunun için diziyi düzenli takip etmen lazım.
@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında
Teşekkürler. Ama ayak üstü kendi dizilerinin reklamını yapmasaydın iyiydi.
Forumdaki diziler çok fazla ilgimi çekmiyor ama yine de başarılarAksine sen yer alsan görür müydü orası şüpheli. Şimdi adın yazmıyor diye olmayacaksın anlamına gelmez ama bunun için diziyi düzenli takip etmen lazım.
Sen yazsana onu.@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında
Mesela Karlar Ülkesinin kötü kraliçesinin kızı olan Çiğdem gönlünü Güneş Ülkesinin sarayının bahçivanı olan @Harunnn60 a kaptırır Ama @Harunnn60 a aşık olan başka biri daha vardır... @serhatt
Dizi tutturamadığım için diğerlerini okumak istemiyorum desene sen.Forumdaki diziler çok fazla ilgimi çekmiyor ama yine de başarılar
Yaz için wattpadde planlarım varSen yazsana onu.
Ya ben de Yürüyen Ölüler'de biraz format değiştirip orada yayınlasam ilgi görür mü acaba geçen yaz forumda bayağı ilgi gördü çünkü.Yaz için wattpadde planlarım var
Kıbrısın 50 tonu diye bişi yazıyom devam ettirmem lazım. Bi de @Çiğdem- in Seksi dilencisini baştan yazmam lazım
Görebilir wattpad badboy dışında hikaye arıyorYa ben de Yürüyen Ölüler'de biraz format değiştirip orada yayınlasam ilgi görür mü acaba geçen yaz forumda bayağı ilgi gördü çünkü.
Ramazanda yazma Allah aşkına forum ceza yermiş yada yayınladığın kanal 7 yıl sonra belgesel ceza @cookies Senin 2014 te yazdığın dizi gibi olmasın Dizimedyanın dizisini uyardım erotikliğini azaltGörebilir wattpad badboy dışında hikaye arıyor
O aşk mazide kaldı canım@xemrexxx ile dizi yaz @Çiğdem- hakkında
Mesela Karlar Ülkesinin kötü kraliçesinin kızı olan Çiğdem gönlünü Güneş Ülkesinin sarayının bahçivanı olan @Harunnn60 a kaptırır Ama @Harunnn60 a aşık olan başka biri daha vardır... @serhatt
Bütün saraya kuyruk salladın daha ne alıştırması.Fatmagül'ü izleyerek hazırlanayım rolüme.