Yeni Beğeni Sistemi Devrede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılmıyorum ve Olmamış farklı şeyler gibi gözüküyor. Olmamış'ı Katılmıyorum yapıp bir tane de "Kötü" gibisinden mi bir ikon koysak?

Katılmıyorum mesaj olarak iyi mesaj atmışsın da işte aynı fikirde değiliz gibi. Kötü ise gerçekten sevmediğimiz çirkin mesaj? Ya da direkt çirkin mi desek.

Bence biz hepsini çıkaralım.

Şahsen bana "beğen" yeterdi, sade bir kişiliğimdir zaten ama olan olmuş artık bize de hayırlı olsun demek düşer.
Buna da alışırız.

@OzaN katılmıyorum ikonu da eklenebilir belki evet. Olmamış kalsın bence. Şimdi biri soğuk bir espri yaptı diyelim, beğenmediğinizi dile getirmek için Olmamış'ı kullanmak ideal gibi, dislike anlamında.

Ben bu kadar fazla seçeneğin olmasına biraz karşıyım. Cevap vermekten uşenip sadece katılmıyorum smiley'sini basıp geçen çok olur biraz muhabbeti azaltır bence bu.
@OzaN
4-5 seçenek yeterli bence.

Ben bu kadar fazla seçeneğin olmasına biraz karşıyım. Cevap vermekten uşenip sadece katılmıyorum smiley'sini basıp geçen çok olur biraz muhabbeti azaltır bence bu.
@OzaN
4-5 seçenek yeterli bence.
Konuşacak şeyi olanı bir ikona tıklamak kesmez ya cevabı yine verir bence.

Şu an 6 tane var, en fazla 7 tane olur gibi gözüküyor.

Konuşacak şeyi olanı bir ikona tıklamak kesmez ya cevabı yine verir bence.

Şu an 6 tane var, en fazla 7 tane olur gibi gözüküyor.

Şuan için az öz olsun bence. Okundu seçeneği gereksiz. Sonra zaten karşı fikri olan alıntılayip cevap verir. Birde diss atar olur biter. 7 seçenek gereksiz bence.

hahahha aaa bence @OzaN şu parmak işaretlerini kaldırsın walking dead konusunda @Harunnn60 a parmak atıp durmuşsun ayy krızlere girdim yine allah canını almasın senin hahahha