Birazcık, azcık daha detay pls.Kısmen doğruluğu var bundan da fazla bilgi veremem
Birazcık, azcık daha detay pls.Kısmen doğruluğu var bundan da fazla bilgi veremem
Sezon finali dışında başrollerin ölmediği gerçeği var, bu da son başka birşey diyememBirazcık, azcık daha detay pls.
😱Sezon finali dışında başrollerin ölmediği gerçeği var, bu da son başka birşey diyemem
Hayatım diziden daha önce de 2 başrol çıktıÇöküş is coming..
Asıl onun çıkması lazım abla.Gökhan alkanın çıkmaması lazım ya
Sadece iddia. Ama doğru olma ihtimali %90
Asıl onun çıkması lazım abla.Geldiğinden beri hikaye aşka yöneldi. Keyfi kalmadı...
Yıldız parasız, sevgilisiz kalsın da aklı başına gelsin.Bence çıkmasın Yıldızla aşk yaşasın ya
Yıldız parasız, sevgilisiz kalsın da aklı başına gelsin.
Az önce Twitter'da gördüm sanırım Ender ile Halit evleniyormuş, sahnesi çekilmiş. 😱
Fotoğraf görmedim ama takip ettiğim biri öyle tweet atmış. Eğer doğruysa Nadir'in paralarının Şahika'ya kaldığı gibi Halit'in paraları da Ender'e kalır.Foto görmüştüm hadi yaa
Fotoğraf görmedim ama takip ettiğim biri öyle tweet atmış. Eğer doğruysa Nadir'in paralarının Şahika'ya kaldığı gibi Halit'in paraları da Ender'e kalır.
LEVENT ÖZDİLEK de yakışırKeşke dedikleri gibi Merve Boluğur ve Nebahat Çehre girse.
Bakayım, belki bulurum.Ben gördüm düğün olacak diyorlardı yaa
Levent Özdilek değil de Mehmet Aslantuğ yada Fikret Kuşkan gelse keşkeLEVENT ÖZDİLEK de yakışır
faruk peker e n dersin.kötü adamları topladıkLevent Özdilek değil de Mehmet Aslantuğ yada Fikret Kuşkan gelse keşke
Dizi için çok yaşlı...faruk peker e n dersin.kötü adamları topladık
talatta yaşlı babam yaşında. edayla n alakaysaDizi için çok yaşlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?