Aşko sen ciddi misin, ulan Allah seni kahretmesin sezon başından beri niye gömüyorsun pis kenafir seniDoğru doğru.İlk 2 sezonda izlemiyordum ama bu sezon yorumlardan sonra ilgimi çekti izledim.H**it'in sürüneceği günleri merakla bekliyorum.
Aşko sen ciddi misin, ulan Allah seni kahretmesin sezon başından beri niye gömüyorsun pis kenafir seniDoğru doğru.İlk 2 sezonda izlemiyordum ama bu sezon yorumlardan sonra ilgimi çekti izledim.H**it'in sürüneceği günleri merakla bekliyorum.
Tam sinsirella ya, bu Şahika gibi gizli gizli bizi de zehirler mazallahSenden beklerim sinsi sinsi Kuzey Yıldızını da izlediğini itiraf etmiştin
Hahaha yavaş gelsin kimi zehirliyor ENYIL'ın karşısında kimse duramaz artık hayatımTam sinsirella ya, bu Şahika gibi gizli gizli bizi de zehirler mazallah
En kötü yolarız saçlarını ne var canım aaaHahaha yavaş gelsin kimi zehirliyor ENYIL'ın karşısında kimse duramaz artık hayatım
Bize bulaşan yanarEn kötü yolarız saçlarını ne var canım aaa
Tabii ki ciddiyim EnYıl beni de etkisi altına aldı sonunda.Aşko sen ciddi misin, ulan Allah seni kahretmesin sezon başından beri niye gömüyorsun pis kenafir seni
Hoş geldin entrika timimize hayatım 😎Tabii ki ciddiyim EnYıl beni de etkisi altına aldı sonunda.
Halit'le ikisinin kafasını tokuşturacağız inşallahBize bulaşan yanarLeyla'yı hallettik sıra Şahika'da
Halit gibi o da yoksulluktan sürüne sürüne geberecekHalit'le ikisinin kafasını tokuşturacağız inşallah
Hoş geldin entrika timimize hayatım 😎
Sen ciddi misin. 😱 Sevinecem bak.Yok ya negatiflikten kendini rezil konuma düşürenleri gördükten sonra bu kadarı fazla diye düşünüp bu rolü oynamaktan vazgeçtim.Bu sezonun başından beri izliyordum.
Sevin sevin.Sen ciddi misin. 😱 Sevinecem bak.
Allah canını almasın senin, bu nasıl bir taktiktirSevin sevin.Sırf yükselsin diye anti gibi davranıyordum ama yükseldiğine göre kendimi saklamama gerek kalmadı.
Biz de biraz entrika dersi aldık canım.Allah canını almasın senin, bu nasıl bir taktiktir
İnanamıyorum hala.Sevin sevin.Sırf yükselsin diye anti gibi davranıyordum ama yükseldiğine göre kendimi saklamama gerek kalmadı.
Yılan işte.Sinsi sinsi izlemiş ya
Dur çocuğun kalbine iner şimdi etme öyle laflarİnanamıyorum hala.
Kandırıyorsan JS dijitalden de kalksın, amin.
Başka türlü inanamam.Dur çocuğun kalbine iner şimdi etme öyle laflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?