Aşko sen ciddi misin, ulan Allah seni kahretmesin sezon başından beri niye gömüyorsun pis kenafir seniDoğru doğru.İlk 2 sezonda izlemiyordum ama bu sezon yorumlardan sonra ilgimi çekti izledim.
H**it'in sürüneceği günleri merakla bekliyorum.
![]()
Aşko sen ciddi misin, ulan Allah seni kahretmesin sezon başından beri niye gömüyorsun pis kenafir seniDoğru doğru.İlk 2 sezonda izlemiyordum ama bu sezon yorumlardan sonra ilgimi çekti izledim.
H**it'in sürüneceği günleri merakla bekliyorum.
![]()
Tam sinsirella ya, bu Şahika gibi gizli gizli bizi de zehirler mazallahSenden beklerim sinsi sinsi Kuzey Yıldızını da izlediğini itiraf etmiştin![]()
Hahaha yavaş gelsin kimi zehirliyor ENYIL'ın karşısında kimse duramaz artık hayatımTam sinsirella ya, bu Şahika gibi gizli gizli bizi de zehirler mazallah![]()
En kötü yolarız saçlarını ne var canım aaaHahaha yavaş gelsin kimi zehirliyor ENYIL'ın karşısında kimse duramaz artık hayatım![]()
Bize bulaşan yanarEn kötü yolarız saçlarını ne var canım aaa![]()
![]()
Tabii ki ciddiyim EnYıl beni de etkisi altına aldı sonunda.Aşko sen ciddi misin, ulan Allah seni kahretmesin sezon başından beri niye gömüyorsun pis kenafir seni![]()
![]()
Hoş geldin entrika timimize hayatım 😎Tabii ki ciddiyim EnYıl beni de etkisi altına aldı sonunda.![]()
Halit'le ikisinin kafasını tokuşturacağız inşallahBize bulaşan yanarLeyla'yı hallettik sıra Şahika'da
![]()
Halit gibi o da yoksulluktan sürüne sürüne geberecekHalit'le ikisinin kafasını tokuşturacağız inşallah![]()
![]()
Hoş geldin entrika timimize hayatım 😎![]()
Sen ciddi misin. 😱 Sevinecem bak.Yok ya negatiflikten kendini rezil konuma düşürenleri gördükten sonra bu kadarı fazla diye düşünüp bu rolü oynamaktan vazgeçtim.Bu sezonun başından beri izliyordum.
![]()
Sevin sevin.Sen ciddi misin. 😱 Sevinecem bak.![]()
Allah canını almasın senin, bu nasıl bir taktiktirSevin sevin.Sırf yükselsin diye anti gibi davranıyordum ama yükseldiğine göre kendimi saklamama gerek kalmadı.
![]()
Biz de biraz entrika dersi aldık canım.Allah canını almasın senin, bu nasıl bir taktiktir![]()
![]()
İnanamıyorum hala.Sevin sevin.Sırf yükselsin diye anti gibi davranıyordum ama yükseldiğine göre kendimi saklamama gerek kalmadı.
![]()
Yılan işte.Sinsi sinsi izlemiş ya![]()
![]()
Dur çocuğun kalbine iner şimdi etme öyle laflarİnanamıyorum hala.
Kandırıyorsan JS dijitalden de kalksın, amin.![]()
Başka türlü inanamam.Dur çocuğun kalbine iner şimdi etme öyle laflar![]()