"Yasak Elma" Final Yapıyor! | FOX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dizi 4 sezon boyunca total'de sadece 2 kez 8 reytingini geçmiş, iyi reytingler almaya başardı ve devam etmesi için yeterli,ama artık kanal geçirdikleri kötü düşüşten sonra yine zirveye oynamaya istiyor ve Yasak Elma onlara istediklerini vermiyor, ya da artık hem oyuncular hem de senarist bıktı ve bitirmeye karar verdiler.

Dizi 4 sezon boyunca total'de sadece 2 kez 8 reytingini geçmiş, iyi reytingler almaya başardı ve devam etmesi için yeterli,ama artık kanal geçirdikleri kötü düşüşten sonra yine zirveye oynamaya istiyor ve Yasak Elma onlara istediklerini vermiyor, ya da artık hem oyuncular hem de senarist bıktı ve bitirmeye karar verdiler.
Ekipte, senaryo da yoruldu artık, bitirmekte haklılar.
------

Hislerim öyle diyor Şahika'nın ayrılığı da reyting arttırmak için bence :A Belki Şahika olarak ölür başka kimliğe bürünür senaristin işi hiç belli olmaz :F
Ya senarist çok değişik kafalarda, birçok kez bizi şaşırttı, senin dediğin çıkarsa şaşırmam pek. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ekipte, senaryo da yoruldu artık, bitirmekte haklılar.
bence de,bazı senaryolarının bir sonu var ne kadar devam etmek istesen de olmuyor,diziye çok hakim değilim ama bence Yasak Elma Halit karakteri öldüğünde bitmeliydi.

bence de,bazı senaryolarının bir sonu var ne kadar devam etmek istesen de olmuyor,diziye çok hakim değilim ama bence Yasak Elma Halit karakteri öldüğünde bitmeliydi.
Farklı bir hava getirmek istediler diziye, herkes için şok gelişmeydi Talat Bulut'un falan çıkması ama yine de tutturdular. Ben 4. sezon olacağını bile düşünmüyordum ama yine de kötü bir sezon değildi farklı bir sezon oldu.

Farklı bir hava getirmek istediler diziye, herkes için şok gelişmeydi Talat Bulut'un falan çıkması ama yine de tutturdular. Ben 4. sezon olacağını bile düşünmüyordum ama yine de kötü bir sezon değildi farklı bir sezon oldu.
Kemik kitlesi bile artık diziyi beğenmemeye başladı,ben bunu fark ettim yorumları okurken

Oyuncunun açıklaması:

Fotoğraf duygulandırdı, seneye de devam etmesine kesin gözle bakıyordum 1 hafta öncesine kadar. Bu üç kadını finalde göremeyip saçma sapan karakterleri izletirlerse yazıklar olsun. :(

Final yapmasını hiç istemiyorum :(

Geç bence. Bu şekilde bu zamana kadar gitmesini istemiyorum şahsen.

Sefirin Kızı gitti, Yasak Elma gitti, Kağıt Ev etki yapamadı. Çukur'un ben kaldım usta ben kaldım demek için son şansı yap bir güzellik Ay Yapım. :)

Beklenen durum.
Keşke Şahika'nın ayrılığından en fazla 2 bölüm sonra final yapmış olsa.
Dizinin entrika kısmı %70 azalmış olacak

5.sezonun olmaması iyi olmuş bence keyifli 4 sezon yaptılar yeterli bence

Yayındaki entrika dizilerini izleyince Yasak Elma dışında öbürleri gözüme kalitesiz geliyo :A

4 sezondur en severek izlediğim dizim oldu. Keyifle izledim her bölümünü, bitmesini istemesem de artık tıkanma başladı ve yeni sezon da erken final durumu olabilir reytingler de düşüşteyken. Bu yüzden en doğru karar olmuş bir daha böylesi gelmez.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Başladığı günü hatırlıyorum, tam 3 yıl 1 ay geçmiş üstünden.
Karşısında rakibi olan, başından beri düzenli takip ettiğim dizim Çukur sebebiyle bu diziyi hiç izlemedim ama kendine sıkı bir kitle oluşturdu ve Halit'in ölüp ayrılmasına yani 86-87'ye kadar gayet iyi ilerledi.
Böyle bir dönemde 110'lara ulaşmak büyük başarı.
Herkesin emeğine sağlık, hayırlısı olsun...

Başladığı günü hatırlıyorum, tam 3 yıl 1 ay geçmiş üstünden.
Karşısında rakibi olan, başından beri düzenli takip ettiğim dizim Çukur sebebiyle bu diziyi hiç izlemedim ama kendine sıkı bir kitle oluşturdu ve Halit'in ölüp ayrılmasına yani 86-87'ye kadar gayet iyi ilerledi.
Böyle bir dönemde 110'lara ulaşmak büyük başarı.
Herkesin emeğine sağlık, hayırlısı olsun...
Çukur bitiyor, belki izlersin Youtube'dan tabi merak ediyorsan. :D

Dizinin final yapmayacağı açıklandı. Konu kilit.

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy