Haa, aman bitsin bitsin boşver.Yok doğru yere yazdım Yasak Elma için bitsin dedin ya![]()
Haa, aman bitsin bitsin boşver.Yok doğru yere yazdım Yasak Elma için bitsin dedin ya![]()
İzleyeceğimi sanmıyorum.Yanlış yere yazdın herhalde.
Tutsun da zaten, o diziden çok ümitliyim.![]()
Ay sende yani, son bölümler hatrına.Maalesef. Hâlâ ilgimi çekmiyorŞahikasız çekilmez
![]()
Evet 2. Sezon daha iyi bence2. sezon itibariyle iyice açıldı dizi.Bir de kanalın Pazartesi uğursuzluğu vardı o zamanlar bu yüzden kimse tutacağına inanmıyordu.
![]()
Kalbimdeki Deniz vardı Pazartesine geçmişti Adı Zehra için mi ne 3 bölüm mü ne durabildiAksine onlar gitti, Şahika geldi iyice açıldı dizi.Ondan önceki hiçbir dizisi de tutmuyordu Pazartesileri.
![]()
Kırlangıç Fırtınası diye bir dizisi de vardı o da tutmadı.Evet 2. Sezon daha iyi benceKanal D'nin de Cumartesi uğursuzluğu var
Pazartesi hangi yapımları tutmadı hatırlamıyorum
Kalbimdeki Deniz den başka
Kalbimdeki Deniz vardı Pazartesine geçmişti Adı Zehra için mi ne 3 bölüm mü ne durabildibaşka ne vardı hatırlamıyorum
![]()
Vay be... Bende en kötü Sadakatsiz var ve o uyarlamanın konusu aşırı ilgimi çekiyordı bir de Cam Tavanlar da sezona sarkacak ve yaz dizileri öff.İzleyeceğimi sanmıyorum.Yeni sezona 0 diziyle girmek hedefim.
------
Ay sende yani, son bölümler hatrına.Ilımlı olsana biraz. .ss
Adını hiç duymamıştımKırlangıç Fırtınası diye bir dizisi de vardı o da tutmadı.![]()
Cam Tavanlar'ı bende izlemek istiyorum ama bir yanımda istemiyor yük olacak.Vay be... Bende en kötü Sadakatsiz var ve o uyarlamanın konusu aşırı ilgimi çekiyordı bir de Cam Tavanlar da sezona sarkacak ve yaz dizileri öff.![]()
Ekin Mert, Fikret Kuşkan falan vardı başrollerinde.Adını hiç duymamıştımforumda hemen final haberine ve reytinglerine bakacam
![]()
Yükü mükü salla illa bırakacaksan boş olunca toptan tamamlarsın.Cam Tavanlar'ı bende izlemek istiyorum ama bir yanımda istemiyor yük olacak.
------
Ekin Mert, Fikret Kuşkan falan vardı başrollerinde.![]()
Öyle de yapamıyorum ya düzenli izleyeceğim ya hiç.Yükü mükü salla illa bırakacaksan boş olunca toptan tamamlarsın.![]()
Evet öyle fragmanını izledim dizinin 7 bölüm sürmüşCam Tavanlar'ı bende izlemek istiyorum ama bir yanımda istemiyor yük olacak.
------
Ekin Mert, Fikret Kuşkan falan vardı başrollerinde.![]()
Ondan sonra Yasak Elma geldi diye hatırlıyorum.Evet öyle fragmanını izledim dizinin 7 bölüm sürmüş![]()
Kanal bi daha da Pazartesine dizi koymamış galiba
![]()
Böyle dediğime bakma benim de mesela bunu bırakasım gelmiyor. Bağlanmaktan bunlar da aşılamaz sorunlar değiller.Öyle de yapamıyorum ya düzenli izleyeceğim ya hiç.Takıntılıyım biraz. .ss
Aman be aşamıyorum ben.Böyle dediğime bakma benim de mesela bunu bırakasım gelmiyor. Bağlanmaktan bunlar da aşılamaz sorunlar değiller.![]()
Devam ediyor muydun diziye?5.sezonun olmaması iyi olmuş bence keyifli 4 sezon yaptılar yeterli bence
Deme ya, o zaman umarım izlemeye başlarsın ve bağımlı olursun. Dizi de en az 60+ bölüm sürer.Aman be aşamıyorum ben.![]()
Ay çok mersi.Deme ya, o zaman umarım izlemeye başlarsın ve bağımlı olursun. Dizi de en az 60+ bölüm sürer.![]()
Aman be aşamıyorum ben.
------
Devam ediyor muydun diziye?
Ah ne demek her zaman.Ay çok mersi.![]()
Annem izlerken bakıyordum canım.Hiç ama hiç kimse bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdi, hatta herkes tutmaz gözüyle bakıyordu ilk zamanlar.
------
Diğer sezonlarda da entrika tavandı ama onların tadı da bir başka.İzliyor muydun diziyi bilmiyordum. 😱