"Yasak Elma" Final Yapıyor! | FOX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. sezon itibariyle iyice açıldı dizi. :A Bir de kanalın Pazartesi uğursuzluğu vardı o zamanlar bu yüzden kimse tutacağına inanmıyordu. :A
Evet 2. Sezon daha iyi bence :A Kanal D'nin de Cumartesi uğursuzluğu var :A Pazartesi hangi yapımları tutmadı hatırlamıyorum :A Kalbimdeki Deniz den başka
Aksine onlar gitti, Şahika geldi iyice açıldı dizi. :A Ondan önceki hiçbir dizisi de tutmuyordu Pazartesileri. :A
Kalbimdeki Deniz vardı Pazartesine geçmişti Adı Zehra için mi ne 3 bölüm mü ne durabildi :F başka ne vardı hatırlamıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Evet 2. Sezon daha iyi bence :A Kanal D'nin de Cumartesi uğursuzluğu var :A Pazartesi hangi yapımları tutmadı hatırlamıyorum :A Kalbimdeki Deniz den başka

Kalbimdeki Deniz vardı Pazartesine geçmişti Adı Zehra için mi ne 3 bölüm mü ne durabildi :F başka ne vardı hatırlamıyorum :A
Kırlangıç Fırtınası diye bir dizisi de vardı o da tutmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
İzleyeceğimi sanmıyorum. :A Yeni sezona 0 diziyle girmek hedefim. :A
------

Ay sende yani, son bölümler hatrına. :A Ilımlı olsana biraz. .ss
Vay be... Bende en kötü Sadakatsiz var ve o uyarlamanın konusu aşırı ilgimi çekiyordı bir de Cam Tavanlar da sezona sarkacak ve yaz dizileri öff. :A

• Güldürdün
Vay be... Bende en kötü Sadakatsiz var ve o uyarlamanın konusu aşırı ilgimi çekiyordı bir de Cam Tavanlar da sezona sarkacak ve yaz dizileri öff. :A
Cam Tavanlar'ı bende izlemek istiyorum ama bir yanımda istemiyor yük olacak. :A
------

Adını hiç duymamıştım :A forumda hemen final haberine ve reytinglerine bakacam :A
Ekin Mert, Fikret Kuşkan falan vardı başrollerinde. :A

Cam Tavanlar'ı bende izlemek istiyorum ama bir yanımda istemiyor yük olacak. :A
------

Ekin Mert, Fikret Kuşkan falan vardı başrollerinde. :A
Evet öyle fragmanını izledim dizinin 7 bölüm sürmüş :F :F Kanal bi daha da Pazartesine dizi koymamış galiba :A

• Güldürdün
5.sezonun olmaması iyi olmuş bence keyifli 4 sezon yaptılar yeterli bence

Hiç ama hiç kimse bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdi, hatta herkes tutmaz gözüyle bakıyordu ilk zamanlar. :A
------

Diğer sezonlarda da entrika tavandı ama onların tadı da bir başka. :A İzliyor muydun diziyi bilmiyordum. 😱
Annem izlerken bakıyordum canım. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...