Ben inanıyorum ki sezon finali yapacakHahahaah çok iyi tasvir ettin.Yasak Elma gibisi daha da gelmez.
![]()
Ben inanıyorum ki sezon finali yapacakHahahaah çok iyi tasvir ettin.Yasak Elma gibisi daha da gelmez.
![]()
Ciddi olamazsın. 😱Ben inanıyorum ki sezon finali yapacak![]()
Hislerim öyle diyor Şahika'nın ayrılığı da reyting arttırmak için benceCiddi olamazsın. 😱
Ekipte, senaryo da yoruldu artık, bitirmekte haklılar.Dizi 4 sezon boyunca total'de sadece 2 kez 8 reytingini geçmiş, iyi reytingler almaya başardı ve devam etmesi için yeterli,ama artık kanal geçirdikleri kötü düşüşten sonra yine zirveye oynamaya istiyor ve Yasak Elma onlara istediklerini vermiyor, ya da artık hem oyuncular hem de senarist bıktı ve bitirmeye karar verdiler.
Ya senarist çok değişik kafalarda, birçok kez bizi şaşırttı, senin dediğin çıkarsa şaşırmam pek.Hislerim öyle diyor Şahika'nın ayrılığı da reyting arttırmak için benceBelki Şahika olarak ölür başka kimliğe bürünür senaristin işi hiç belli olmaz
![]()
bence de,bazı senaryolarının bir sonu var ne kadar devam etmek istesen de olmuyor,diziye çok hakim değilim ama bence Yasak Elma Halit karakteri öldüğünde bitmeliydi.Ekipte, senaryo da yoruldu artık, bitirmekte haklılar.
Farklı bir hava getirmek istediler diziye, herkes için şok gelişmeydi Talat Bulut'un falan çıkması ama yine de tutturdular. Ben 4. sezon olacağını bile düşünmüyordum ama yine de kötü bir sezon değildi farklı bir sezon oldu.bence de,bazı senaryolarının bir sonu var ne kadar devam etmek istesen de olmuyor,diziye çok hakim değilim ama bence Yasak Elma Halit karakteri öldüğünde bitmeliydi.
Kemik kitlesi bile artık diziyi beğenmemeye başladı,ben bunu fark ettim yorumları okurkenFarklı bir hava getirmek istediler diziye, herkes için şok gelişmeydi Talat Bulut'un falan çıkması ama yine de tutturdular. Ben 4. sezon olacağını bile düşünmüyordum ama yine de kötü bir sezon değildi farklı bir sezon oldu.
Evet doğru. Komediye evrildi iyice, bizler entrika istiyoruz.Kemik kitlesi bile artık diziyi beğenmemeye başladı,ben bunu fark ettim yorumları okurken
Fotoğraf duygulandırdı, seneye de devam etmesine kesin gözle bakıyordum 1 hafta öncesine kadar. Bu üç kadını finalde göremeyip saçma sapan karakterleri izletirlerse yazıklar olsun.![]()
Final yapmasını hiç istemiyorum![]()
Geç bence. Bu şekilde bu zamana kadar gitmesini istemiyorum şahsen.
Sefirin Kızı gitti, Yasak Elma gitti, Kağıt Ev etki yapamadı. Çukur'un ben kaldım usta ben kaldım demek için son şansı yap bir güzellik Ay Yapım.![]()
Beklenen durum.
Keşke Şahika'nın ayrılığından en fazla 2 bölüm sonra final yapmış olsa.
Dizinin entrika kısmı %70 azalmış olacak
5.sezonun olmaması iyi olmuş bence keyifli 4 sezon yaptılar yeterli bence
Yayındaki entrika dizilerini izleyince Yasak Elma dışında öbürleri gözüme kalitesiz geliyo![]()
Çukur bitiyor, belki izlersin Youtube'dan tabi merak ediyorsan.Başladığı günü hatırlıyorum, tam 3 yıl 1 ay geçmiş üstünden.
Karşısında rakibi olan, başından beri düzenli takip ettiğim dizim Çukur sebebiyle bu diziyi hiç izlemedim ama kendine sıkı bir kitle oluşturdu ve Halit'in ölüp ayrılmasına yani 86-87'ye kadar gayet iyi ilerledi.
Böyle bir dönemde 110'lara ulaşmak büyük başarı.
Herkesin emeğine sağlık, hayırlısı olsun...
Şevval sam’ın en baştaki planını biliyorum dahasına bakamam çok zaman ayırmam lazım birsürü olay olmuşÇukur bitiyor, belki izlersin Youtube'dan tabi merak ediyorsan.![]()
İzlesen seversin bence.Şevval sam’ın en baştaki planını biliyorum dahasına bakamam çok zaman ayırmam lazım birsürü olay olmuş![]()
fav10.net