boostavac aşısı olurmusun irlandada yasak elma tarzlı bir senaryo yazmam şaşırttı demi @serhatt@xemrexxx in nasıl bir karaktere sahip olduğunu tüm forum bildiği için kimse inanmaz onun algılarına.
bende irlandayla uğraşıyorum adamlar irlanda dizisi var 4003 bölüm yayınlandı ve 33.sezonda dizi bizim yasak elma gibi dizi @EmreCan ismi Fair city adamlar 11 yaşındaki kızlar bile entrika çeviriyor @EmreCan@xemrexxx değilim ama dua ederim sana da.
Allah kabul etsin canım.@xemrexxx değilim ama dua ederim sana da.
Amin senin dualarını da ibadetlerini de kabul etsin. Dua bekleriz.Allah kabul etsin canım.
irlanda dizisinden uyarlamış olmasınlar yasak elmayı çok benziyor konuları fair cityden uyarlanmış olabilir mi 33 sezon 4004 bölüm @serhatt @xemrexxx @ForumdashAllah kabul etsin canım.
Yabancı dizi izlemem ben izliyorsan sana iyi seyirler Pompy.bende irlandayla uğraşıyorum adamlar irlanda dizisi var 4003 bölüm yayınlandı ve 33.sezonda dizi bizim yasak elma gibi dizi @EmreCan ismi Fair city adamlar 11 yaşındaki kızlar bile entrika çeviriyor @EmreCan
dizi 4005.bölümü yayınlanacak dizi 33.sezondaYabancı dizi izlemem ben izliyorsan sana iyi seyirler Pompy.
Bölüm sayısı çok fazla, zaman israfı bence.dizi 4005.bölümü yayınlanacak dizi 33.sezonda
21 dakika @EmreCan zaten diğer bölümleri paralı 39 euro aylıkBölüm sayısı çok fazla, zaman israfı bence.
Ne demiş be Kenan Doğulu buruşuk muşamba
bu z kuşaği niye böyle herşeyden acizlerNe demiş be Kenan Doğulu buruşuk muşamba
Bu morukların hepsi niye bu kadar huysuzbu z kuşaği niye böyle herşeyden acizlerhttps://www.google.com satıra yaz kenan doğulu diye araştır azcık
sana kütüphaneye git mi diyorumBu morukların hepsi niye bu kadar huysuz. Ben Kenan Doğulu mu takip ediyorum nerden bileyim sen yaşlısın senin kuşağına uygun birisi
bu bilinmicek laf mı beeBunak herif Kenan Doğulu'nun lafını bilmeden nasıl araştıracam bu kadar mı bunadın yazık be
Ne demiş ben nerden bileyim adambu bilinmicek laf mı bee
yoruyorsun tc z kuşağıNe demiş ben nerden bileyim adam
Asıl senin gibi yaşlı bunaklar çok yoruyoryoruyorsun tc z kuşağı
İnşallah.Amin senin dualarını da ibadetlerini de kabul etsin. Dua bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?