Emre Ozansoy
Moderatör
Senaryosu kötü olsa bile oyuncuları için mutlaka şans veririm ben.Oyuncular harika ama konusu asla değiloyuncu için dizi izlemem diyordum Güvercin izledim onun için birşey diyemiyorum.
Senaryosu kötü olsa bile oyuncuları için mutlaka şans veririm ben.Oyuncular harika ama konusu asla değiloyuncu için dizi izlemem diyordum Güvercin izledim onun için birşey diyemiyorum.
Neden beğenmeyeyim kendi yaş grubunun en iyilerinden.
Valla ben beğendiğimi izliyorumSenaryosu kötü olsa bile oyuncuları için mutlaka şans veririm ben.Zaten genelde tüm dizilerin ilk veya ilk iki bölümünü izlemiş oluyorum.
O kadar haklısın kiNeden beğenmeyeyim kendi yaş grubunun en iyilerinden.
Bölüm bittikten sonra fragman gelmesini o kadar çok özlemişim ki
Bu bölüm sonu fragmansız olmazdı ama.Bölüm bittikten sonra fragman gelmesini o kadar çok özlemişim
Ender ile Caner odadan niye öyle çıktı acaba, gördüler mi görmediler mi?
Bence Sedai'yi gördülerEnder ile Caner odadan niye öyle çıktı acaba, gördüler mi görmediler mi?
Yıldız bu adamla da evlenirse ender e yaklaşıyor toplam koca sayısında, ileride @serhatt ı bile geçebilir
Ender ile olursa Doğan çok saçma olur, Yıldız ile olması hikayeye ayrı bir heyecan katar.Yıldız bu adamla da evlenirse ender e yaklaşıyor toplam koca sayısında, ileride @serhatt ı bile geçebilir
https://twitter.com/x/status/1440055973117263874
Allahım kaslara bak maşallah hiç konuşmasa böyle üstü çıplak dursa@Emre Ozansoy @Alos @xemrexxx @serhatt
Biraz malum yeri küçüktü ifşalarda ama olsun
O çirkin de ondan.Valla ben beğendiğimi izliyorum
O kadar haklısın kine biliyim Musti'yi beğenmemiştin
------
Yesss yeni bölüm tanıtımı@Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt @cookies
Ben olsam Çağatay'ı bu adamla aldatır bu adamı da Ömer'le boynuzlardım.Yıldız bu adamla da evlenirse ender e yaklaşıyor toplam koca sayısında, ileride @serhatt ı bile geçebilir
Tas focushttps://twitter.com/x/status/1440055973117263874
Allahım kaslara bak maşallah hiç konuşmasa böyle üstü çıplak dursa@Emre Ozansoy @Alos @xemrexxx @serhatt
Gerçek bir taş çok yakışıklı ve çok iyi vücudu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?