Bu bölüm aksiyon zirvede olacak gibi görünüyor, aslında Şahika olsa bölümün yıldızı bile olabilirdi ama yapacak bir şey yok artık.
Belki pazartesi verebilirler 1 fragman daha.Bi fragman daha gelir mi ki çok bişey anlaşılmadı sanki
Gelir bence.Bi fragman daha gelir mi ki çok bişey anlaşılmadı sanki
2. Fragman gelmesi şart
Hasan Ali'nin evine gidenler Yıldız, Ender ve Kaya değil gibi. Çok fragmana gerek yok sezon finali için, yeterli bence.
Ortadaki Kaya değil de, diğerleri olabilir gibi yada dediğin gibi olmayabilir de.Hasan Ali'nin evine gidenler Yıldız, Ender ve Kaya değil gibi. Çok fragmana gerek yok sezon finali için, yeterli bence.
Kaya da mi artik entrikaci olmus 😱
Şahika öldükten 1 hafta sonra birliktelerdi. Bir engel kalmadı gibi. Şahika yerini Kaya'ya bıraktı. Entrikacı bir erkek karakterine ihtiyaç vardı, o giderildi gibi.Kaya da mi artik entrikaci olmus 😱
Sahika olmadigina göre artik gercekten Ender ile bir aradalar? izlemedigim icin bilmiyorum
Neden izlemiyorsunKaya da mi artik entrikaci olmus 😱
Sahika olmadigina göre artik gercekten Ender ile bir aradalar? izlemedigim icin bilmiyorum
kaya gibi birinde insan yadirgar entrika olaylariniŞahika öldükten 1 hafta sonra birliktelerdi. Bir engel kalmadı gibi. Şahika yerini Kaya'ya bıraktı. Entrikacı bir erkek karakterine ihtiyaç vardı, o giderildi gibi.
o seyirci ile alay ettikten sonra sogudum, arti Sahika'yida apar topar cikardilar diye iyice gicik kaptimNeden izlemiyorsun
Dizi plato çok iyiydi, ben o olaydan başka şeyler beklerdim ama olmadı.kaya gibi birinde insan yadirgar entrika olaylarinidesenize simdi sadece Halitcan ve Sahika'ya söförlük yapan kisiden baska masum kimse kalmadi
su Ayselïn sebep oldugu dizi olayini merak ettim. gidip bakayimA
Dizi olayı ne?su Ayselïn sebep oldugu dizi olayini merak ettim. gidip bakayimA
Aysel, parkta gördüğü birini psikolog zannedip yaşadıklarını anlatmış. Ender'in Halit'i basmak için Yıldız'ı tuttuğunu, Yıldız'ın her şeyi Halit'e anlatıp Ender'i gecekonduya gönderdiğini vs. vs. Bu aslında senaristmiş (dizinin senaristi Zeynep Gür oluyor) ve dizi yapıyor.Dizi olayı ne?
nE beynim yandııAysel, parkta gördüğü birini psikolog zannedip yaşadıklarını anlatmış. Ender'in Halit'i basmak için Yıldız'ı tuttuğunu, Yıldız'ın her şeyi Halit'e anlatıp Ender'i gecekonduya gönderdiğini vs. vs. Bu aslında senaristmiş (dizinin senaristi Zeynep Gür oluyor) ve dizi yapıyor.
Aysel'in olayları anlattığı kişi senarist, senarist de bunu dizi yapıyor.nE beynim yandıı
Az olmuş bu, sokaklarda insan kalmıyor.Aysel'in olayları anlattığı kişi senarist, senarist de bunu dizi yapıyor.Rekorlar kırıyor dizi.
Heeee şimdi anladim tamam tamamAysel'in olayları anlattığı kişi senarist, senarist de bunu dizi yapıyor.Rekorlar kırıyor dizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?