Olmayacağını nereden biliyoruz.Bence bu dizi olayı sezon finalinde olmalıydı ve bununla bir şeyler açığa çıkabilirdi.Senarist bu kadar kolay harcamasaydı.
Olmayacağını nereden biliyoruz.Bence bu dizi olayı sezon finalinde olmalıydı ve bununla bir şeyler açığa çıkabilirdi.Senarist bu kadar kolay harcamasaydı.
Hasanağli ve EnYılKay olarak geçecek gibi duruyor bölüm. O yüzden umutlanmıyorum.Olmayacağını nereden biliyoruz.Kenara köşeye sıkıştırırlar belki.
Aman yarım saat bile sürmeyecek bir konuyu umarım koyarlar.Hasanağli ve EnYılKay olarak geçecek gibi duruyor bölüm. O yüzden umutlanmıyorum.
Bende sonradan fark ettim.https://www.instagram.com/p/CObP_mjDFnn/?igshid=15z5z53f8xn9l Dikkat etmemiştim bu sahneye
Nereden çıkarmışlar 😱
Halit'in öldüğü yalı zaten tam bir fiyaskoydu. Ah ben de çok özledim burayı.
Büyük ihtimalle bu akşam gelir yada yarın.Fragman neden hâla gelmedi
Beklentim arttı açıkçası umarım karşılarlar ve reytinglerde de kendini umarım gösterirBüyük ihtimalle bu akşam gelir yada yarın.
Güzel bir fragman olması şart. Benimde beklentim yüksek. Umarım kötü bir fragman ile karşılaşmayı.Beklentim arttı açıkçası umarım karşılarlar ve reytinglerde de kendini umarım gösterir
UmarımGüzel bir fragman olması şart. Benimde beklentim yüksek. Umarım kötü bir fragman ile karşılaşmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?