Neyse, çok da şey kaçırmadın.Elektrikler şükür geldi.![]()
Neyse, çok da şey kaçırmadın.Elektrikler şükür geldi.![]()
Gece izleyeceğim 15 dakikalık bölümü.Neyse, çok da şey kaçırmadın.![]()
Mutlaka izle, çok iyiydi.Gece izleyeceğim 15 dakikalık bölümü.![]()
Dizi olayını çok merak ediyorum, bir an sezon finali dizi olayı ile ilgili olur diye düşünmüştüm.Mutlaka izle, çok iyiydi.![]()
Oha, mantıklı da olur.Dizi olayını çok merak ediyorum, bir an sezon finali dizi olayı ile ilgili olur diye düşünmüştüm.![]()
Başka bir şey çıkabilirdi, Şahika ölmeden yapımcıya satmış olsaydı falan.Oha, mantıklı da olur.![]()
Ne güzel olurdu da Kaya bile onu anmayı bıraktı, çabuk iyileştirdiler.Başka bir şey çıkabilirdi, Şahika ölmeden yapımcıya satmış olsaydı falan.![]()
Garson değildi, karşılama görevlisiydi.Yıldız garson değildi ki.![]()
Tamam, o cepte.Garson değildi, karşılama görevlisiydi.Senarist kendi yorumunu katmış.
Olamaz...Haftaya YılÇağ boşanır.![]()
Yeni sezonda güçlü takviyeler olmazsa ben de izleyeceğimi sanmam.Normalde ben bırakacaktım da 2 bölüm kalınca sezon finaline ondan devam ediyorum, bir de boş boş oturmamak için.![]()
Oha, oha, oha, binlerce kere oha.Yeni sezonda güçlü takviyeler olmazsa ben de izleyeceğimi sanmam.![]()
EvetNeyse, çok da şey kaçırmadın.![]()
İzle izleGece izleyeceğim 15 dakikalık bölümü.![]()
Ben sezon finalini çok merak ediyorumDizi olayını çok merak ediyorum, bir an sezon finali dizi olayı ile ilgili olur diye düşünmüştüm.![]()
Aynen karşılama da çalışıyorduYıldız garson değildi ki.![]()
Keşke Merve Boluğur falan gelseYeni sezonda güçlü takviyeler olmazsa ben de izleyeceğimi sanmam.![]()
Psikolog kadın mıydı?Psikolog sanıp anlatmış.![]()