Şahika karakterinin böyle apar topar bitirilmesini hazmedemiyorum.Oha, oha, oha, binlerce kere oha.
Bu arada iyi ki bırakmamışım, çok iyiydi bu bölüm (Şahika'nın çıkışı dışında) öbür sezona da güçlü bir hikayeyle giriş yapacaklardır
Şahika karakterinin böyle apar topar bitirilmesini hazmedemiyorum.Oha, oha, oha, binlerce kere oha.
Bu arada iyi ki bırakmamışım, çok iyiydi bu bölüm (Şahika'nın çıkışı dışında) öbür sezona da güçlü bir hikayeyle giriş yapacaklardır
Yok be kadın not alıyor diye öyle sanmış, kadın senaryo için not alıyormuşPsikolog kadın mıydı?
İç sesimsin resmen.Şahika karakterinin böyle apar topar bitirilmesini hazmedemiyorum.
Gülseren Budayıcıoğlu falan zannettim.Yok be kadın not alıyor diye öyle sanmış, kadın senaryo için not alıyormuş
O zaman dizide çok güzel bir gönderme yapılmış GB'ye.
Keşke gelse bomba olur.Evet@Emre Ozansoy
İzle izle
Ben sezon finalini çok merak ediyorum
Aynen karşılama da çalışıyordu
Keşke Merve Boluğur falan gelse
Bende.Ben sezon finalini çok merak ediyorum
Ahahahahah yapsalar çok güzel olurdu.Gülseren Budayıcıoğlu falan zannettim.
Anam kadın senarist Zeliş hanım neresi psikolog o kadının.
Yapmışlar bence.Ahahahahah yapsalar çok güzel olurdu.
Yok be, kadın deli bir şey parkta oturup ilham belkliyor, Aysel de dertlerini anlatıyor.Yapmışlar bence.Tam sahneyi bilmiyorum ama öyle gözüküyor.
Yanlış anlamışım benAhahahahah yapsalar çok güzel olurdu.
Anam kadın senarist Zeliş hanım neresi psikolog o kadının.
Silmişler hemen.Evet öyle başlamalıydı.
Silmişler mi hiç dikkat etmedim
Benim de
UTC'yi izlemeyi çok istiyorum ama ne zaman izleyecem hiç ama hiç bilmiyorumyoutube ta bölümleri varmı
Evet öyle başlamalıydı.
Silmişler mi hiç dikkat etmedim
Benim de
UTC'yi izlemeyi çok istiyorum ama ne zaman izleyecem hiç ama hiç bilmiyorumyoutube ta bölümleri varmı
VPN kullanarak bütün Star dizilerini izlemek mümkün, denemesini yapmıştım denediklerimin hepsi çıktı.Silmişler hemen.
Bak içime kurt düşürdün gece gece.Hiç gözükmeyen senarist kim acaba?@slhttnmtl
Yanlış anlaşıldım galiba.Bak içime kurt düşürdün gece gece.Çok gizemli biriyse eğer çok da göz önünde bulunan birisi bence. Aysel demek isterdim de o değildir ama kadrodan biri olma ihtimali de var mı var bence.
Haa gerçek hayata uyarlamam gerekiyordu.Yanlış anlaşıldım galiba.'Cenneten Kovulan'ı yazan iki kadın senarist (büyük ihtimalle Melis Civelek - Zeynep Gür). Bunlardan biri gizemli, diğeri de göz önünde olan birisi.Gizemli olan Zeynep Gür bence.
Senaristin adı Zeliş'miş.Haa gerçek hayata uyarlamam gerekiyordu.Melis Civelek'in ilham beklediğini düşünmüyorum ama oladabilir zaten Zeynep Gür'ün ilk dizisiymiş de.Zaten Melis Civelek gayet duyulan diziler de yazdı ve adı biliniyor işte.
Aa dur neden aklıma gelmedi bu, o zaman gizemli olan Melis Civelek.Senaristin adı Zeliş'miş.Zeynep Gür olduğu kesin gibi.Cidden güzel sahne.
"Gerçek hayat hikayesinden uyarlanmıştır" yazsalar çok güzel olacaktı.
Bence bu dizi olayı sezon finalinde olmalıydı ve bununla bir şeyler açığa çıkabilirdi.Aa dur neden aklıma gelmedi bu, o zaman gizemli olan Melis Civelek.
Of cidden, sahne zaten çok iyi, öyle olsa tadından yenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?