Birileri eski formuna dönmüş
------
Fragman konusunu ben açtımBu senin temiz kalpliliğinden.
Birileri eski formuna dönmüş
Fragman konusunu ben açtımBu senin temiz kalpliliğinden.
Oha oha Hasan Aliğ bey gidiyor mu?
105. bölümde biri ölecek, olabilir.Oha oha Hasan Aliğ bey gidiyor mu?
Bir şeycikler olmaz ona.Oha oha Hasan Aliğ bey gidiyor mu?
Ben @MEnes den alıyorum haberleri o da @Maskeli Fedai den tabii@Tolstoyevski bölümü izlediğinde önemli detayları yazarsın bana. Ben İzlemeyeceğim
@MEnes @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai izliyor inkâr etmiyor ama senin @MEnes 'den haber alman mı?Ben @MEnes den alıyorum haberleri o da @Maskeli Fedai den tabii
Seni zehirleyecek olan kişi benim. Sıranı bekle.Şahika bir beni zehirlemediğin kaldı. Hasan Ali'yle sürekli birbirlerini zehirleyecekler herhalde bu gidişle. Neyse ki geçen bölümden sonra eski entrika havası döndü.
Senden korkmuyorum hiçbir şey de yapamazsın.Seni zehirleyecek olan kişi benim. Sıranı bekle.
Senden korkmuyorum hiçbir şey de yapamazsın.
Attın yine zehirli oku. İzleyesim geldi yine.
Sırası gelene oklarımı atıyorum.Attın yine zehirli oku. İzleyesim geldi yine.
Allah korusun be ben öyle biri olmayayım.Sırası gelene oklarımı atıyorum.
İzle izle sonun Behlül gibi olsun sonra. .ss
Merak etme tatlım olamazsın istesen de.Allah korusun be ben öyle biri olmayayım.
Ben öyle daldan dala konamam. Bir sen bir Behlül zaten daldan dala atlıyorsunuz.Merak etme tatlım olamazsın istesen de.
Daldan dala konmak cesaret ister, kirlenirsin, günaha girersin, sen cesur olamamana kılıf uydurma.Ben öyle daldan dala konamam. Bir sen bir Behlül zaten daldan dala atlıyorsunuz.
Laflara bak. 😱 Görüşmeyeli dilin iyice açılmış.Daldan dala konmak cesaret ister, kirlenirsin, günaha girersin, sen cesur olamamana kılıf uydurma.
Benim dilim hep açıktı, sen unutmuşsun.Laflara bak. 😱 Görüşmeyeli dilin iyice açılmış.
Cesur olmak bu mu be güldürme.
Daha da açılmış diyorum.Benim dilim hep açıktı, sen unutmuşsun.
Bu değil de ne?