Birileri eski formuna dönmüş
------
Fragman konusunu ben açtımBu senin temiz kalpliliğinden.![]()
Birileri eski formuna dönmüş
Fragman konusunu ben açtımBu senin temiz kalpliliğinden.![]()
Oha oha Hasan Aliğ bey gidiyor mu?
105. bölümde biri ölecek, olabilir.Oha oha Hasan Aliğ bey gidiyor mu?
Bir şeycikler olmaz ona.Oha oha Hasan Aliğ bey gidiyor mu?
Ben @MEnes den alıyorum haberleri o da @Maskeli Fedai den tabii@Tolstoyevski bölümü izlediğinde önemli detayları yazarsın bana. Ben İzlemeyeceğim
@MEnes @Maskeli Fedai
Seni zehirleyecek olan kişi benim. Sıranı bekle.Şahika bir beni zehirlemediğin kaldı.Hasan Ali'yle sürekli birbirlerini zehirleyecekler herhalde bu gidişle.
Neyse ki geçen bölümden sonra eski entrika havası döndü.
![]()
Senden korkmuyorum hiçbir şey de yapamazsın.Seni zehirleyecek olan kişi benim. Sıranı bekle.![]()
Senden korkmuyorum hiçbir şey de yapamazsın.![]()
Attın yine zehirli oku. İzleyesim geldi yine.
Sırası gelene oklarımı atıyorum.Attın yine zehirli oku. İzleyesim geldi yine.![]()
Allah korusun be ben öyle biri olmayayım.Sırası gelene oklarımı atıyorum.
İzle izle sonun Behlül gibi olsun sonra. .ss
Merak etme tatlım olamazsın istesen de.Allah korusun be ben öyle biri olmayayım.![]()
Ben öyle daldan dala konamam. Bir sen bir Behlül zaten daldan dala atlıyorsunuz.Merak etme tatlım olamazsın istesen de.![]()
Daldan dala konmak cesaret ister, kirlenirsin, günaha girersin, sen cesur olamamana kılıf uydurma.Ben öyle daldan dala konamam. Bir sen bir Behlül zaten daldan dala atlıyorsunuz.![]()
Laflara bak. 😱 Görüşmeyeli dilin iyice açılmış.Daldan dala konmak cesaret ister, kirlenirsin, günaha girersin, sen cesur olamamana kılıf uydurma.![]()
Benim dilim hep açıktı, sen unutmuşsun.Laflara bak. 😱 Görüşmeyeli dilin iyice açılmış.
Cesur olmak bu mu be güldürme.![]()
Daha da açılmış diyorum.Benim dilim hep açıktı, sen unutmuşsun.
Bu değil de ne?![]()