Emre Ozansoy
Moderatör
Hayır ama bu Yasak Elma. Olmayacak her şey olabilir.2 saatlik kabus mu olurmuş?
Hayır ama bu Yasak Elma. Olmayacak her şey olabilir.2 saatlik kabus mu olurmuş?
Nasıl katlanıyorsunuz peki? Bu dizi nasıl bu kadar süredir ayakta kalıyor ya?Hayır ama bu Yasak Elma. Olmayacak her şey olabilir.
İzlemeye yanlış bölümden başlattık seni. Önceki bölümleri izlesen bırakamazsın bir daha. Her bölüm daha bir güzel.Nasıl katlanıyorsunuz peki? Bu dizi nasıl bu kadar süredir ayakta kalıyor ya?
Halit'in öldüğü bölümü izlemiştim, o fena değildi gerçekten.İzlemeye yanlış bölümden başlattık seni. Önceki bölümleri izlesen bırakamazsın bir daha. Her bölüm daha bir güzel.
Evet o bölüm sezonun en iyi ilk üç bölümü arasında yer alır. Ondan sonra birkaç bölümü bozuldu, ama toparlandı tekrar.Halit'in öldüğü bölümü izlemiştim, o fena değildi gerçekten.
Eminim ki herkes buna şaşırdı. Bu arada bu bölümden başladıysan boşver bu bölümü öbür bölümü de bir izle.2 saatlik kabus mu olurmuş?
Güzel bölümler izlemek için kötü bölümlere katlanmak gerekiyormuş demek ki.Evet o bölüm sezonun en iyi ilk üç bölümü arasında yer alır. Ondan sonra birkaç bölümü bozuldu, ama toparlandı tekrar.
O bölüm önemli olaylar yaşansa da ortalamaydı aslında. Çok daha iyi bölümler var.Halit'in öldüğü bölümü izlemiştim, o fena değildi gerçekten.
Umarım bu hafta yayınlanır bölümü. En son Akrep'te de böyle fragman geldiğinde 1 hafta ara vermişlerdi.Cumartesi oldu hala fragman yok
Yayın akışında gözüküyor dizi.Cumartesi oldu hala fragman yok
Olsun onlar yayınlamasın bölüm geliyo zaten izleriz ne de olsa bu kadarına bile raziyim @Alos @slhttnmtlYayın akışında gözüküyor dizi.
Fener geçen sezon kurtulmuştu, sen de bu bölüm kurtulacaksın.
Oh şükür özümüze, sözümüze döndük. Bu arada demin fragman konuşurken fragmanın gelmesi.
Bu senin temiz kalpliliğinden.Oh şükür özümüze, sözümüze döndük. Bu arada demin fragman konuşurken fragmanın gelmesi.
Mahcup oluyorum.Bu senin temiz kalpliliğinden.