Emre Ozansoy
Moderatör
Hayır ama bu Yasak Elma.2 saatlik kabus mu olurmuş?![]()
Hayır ama bu Yasak Elma.2 saatlik kabus mu olurmuş?![]()
Nasıl katlanıyorsunuz peki? Bu dizi nasıl bu kadar süredir ayakta kalıyor ya?Hayır ama bu Yasak Elma.Olmayacak her şey olabilir.
![]()
İzlemeye yanlış bölümden başlattık seni.Nasıl katlanıyorsunuz peki? Bu dizi nasıl bu kadar süredir ayakta kalıyor ya?![]()
Halit'in öldüğü bölümü izlemiştim, o fena değildi gerçekten.İzlemeye yanlış bölümden başlattık seni.Önceki bölümleri izlesen bırakamazsın bir daha.
Her bölüm daha bir güzel.
![]()
Evet o bölüm sezonun en iyi ilk üç bölümü arasında yer alır.Halit'in öldüğü bölümü izlemiştim, o fena değildi gerçekten.![]()
Eminim ki herkes buna şaşırdı.2 saatlik kabus mu olurmuş?![]()
Güzel bölümler izlemek için kötü bölümlere katlanmak gerekiyormuş demek ki.Evet o bölüm sezonun en iyi ilk üç bölümü arasında yer alır.Ondan sonra birkaç bölümü bozuldu, ama toparlandı tekrar.
O bölüm önemli olaylar yaşansa da ortalamaydı aslında. Çok daha iyi bölümler var.Halit'in öldüğü bölümü izlemiştim, o fena değildi gerçekten.![]()
Umarım bu hafta yayınlanır bölümü. En son Akrep'te de böyle fragman geldiğinde 1 hafta ara vermişlerdi.Cumartesi oldu hala fragman yok![]()
Yayın akışında gözüküyor dizi.Cumartesi oldu hala fragman yok![]()
Olsun onlar yayınlamasın bölüm geliyo zaten izleriz ne de olsaYayın akışında gözüküyor dizi.![]()
Fener geçen sezon kurtulmuştu, sen de bu bölüm kurtulacaksın.
Oh şükür özümüze, sözümüze döndük.
Bu senin temiz kalpliliğinden.Oh şükür özümüze, sözümüze döndük.Bu arada demin fragman konuşurken fragmanın gelmesi.
![]()
Mahcup oluyorum.Bu senin temiz kalpliliğinden.![]()