AboooBen de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum.
------
Anam pazartesi başlıyo ya işte.
Bixim sınıfta bi çocuk öyle diyorHocam mikrofonum bozuk
AboooBen de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum.
------
Anam pazartesi başlıyo ya işte.
Bixim sınıfta bi çocuk öyle diyorHocam mikrofonum bozuk
Denemedim hiç amaBende istemiyom artık. Yoksa sınav yaparlar.Hem git gel yorucu ya.
------
Bak o var ya yakalanma garantili. Geçenlerde bir arkadaşım hep öyle yapıyordu çocuk açık unutmuş bi derste, sonrası hayra alamet değil.
Uyumayınca da sersemlik çok oluyo.Bende de öyleO yuzden uyumamayi tercih ederim
Baya cokmus masallahAbooo
Bixim sınıfta bi çocuk öyle diyorzaten 3 kişi giriyoruz o konuşmuyor bi de her lafa atlayan bi kızla giriyoruz hoca 2 kişi ile ders işliyor
Bizde min. 3-5. Bazıları listeden kaldırıyor. Geçen bi 10 kişi kadar toplu çıktık yoklama alıp kaldırıyomuş tak geri girdik, anladı hoca.Abooo
Bixim sınıfta bi çocuk öyle diyorzaten 3 kişi giriyoruz o konuşmuyor bi de her lafa atlayan bi kızla giriyoruz hoca 2 kişi ile ders işliyor
O konuda baya haklısınUyumayınca da sersemlik çok oluyo.
Evet ya sınava giricem zaten bi de okul sınavları ile uğraşamamBende istemiyom artık. Yoksa sınav yaparlar.Hem git gel yorucu ya.
------
Bak o var ya yakalanma garantili. Geçenlerde bir arkadaşım hep öyle yapıyordu çocuk açık unutmuş bi derste, sonrası hayra alamet değil.
Ben kalkınca 1-2 saat bir şey izleyemiyorum. Şimdi Maraşlı izliyordum ama tak sohbetin içinde buldum kendimi.O konuda baya haklısın
6 da uyanik olsaydiniz kadin tekrari izlerdik @AlosBen kalkınca 1-2 saat bir şey izleyemiyorum. Şimdi Maraşlı izliyordum ama tak sohbetin içinde buldum kendimi.
Aman kopyaya falan izin yok mu?Evet ya sınava giricem zaten bi de okul sınavları ile uğraşamam
Bi de uğraşamam okula hazırlamakla üşeniyorum
Ben de mikrofonu açık unutmuştum mutfağa gitmiştim dışarının sesi falan bi geldim hoca bağırıyor Ali Osman kapa mikrofonu nu diye
Ühh o saatte tekrarı mı var6 da uyanik olsaydiniz kadin tekrari izlerdik @Alos
Var izledimÜhh o saatte tekrarı mı var
Anaa, bilsem uyanırdım. Pazartesi izleyelim.6 da uyanik olsaydiniz kadin tekrari izlerdik @Alos
Kelebek sistem bizim sınavlarAman kopyaya falan izin yok mu?
Şükür başıma bu sene öyle bir iş gelmedi. Bi matematik dersinde primaa diyordum duyulduysa o duyulmuştur ama kimse bir şey demedi.
Uygulamadan da izleyebiliriz aslindaAnaa, bilsem uyanırdım. Pazartesi izleyelim.
NndmddbdKelebek sistem bizim sınavlarama ben Almanca ve İngilizcede kopya düzeneği yaptım çekiyorum
Öyle de olabilir de tekrarı daha mantıklı gibi geldi. İzleyecekseniz ve beni zorlamayacaksa okeyim.Uygulamadan da izleyebiliriz aslinda
Evet
Öyle de olabilir de tekrarı daha mantıklı gibi geldi. İzleyecekseniz ve beni zorlamayacaksa okeyim.
Beni zorlamaz ama eğer çok zorlanirsan bir bardak cay veya kahve oneririm
Ay yok öyle değil. Zaman bakımından demiştim.Beni zorlamaz ama eğer çok zorlanirsan bir bardak cay veya kahve oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?