Tövbestağfurullah. Direkt olarak hiç denk gelmedim daha.Yabancı dizilerde var.Görüyorum.Sevişme felan.Bizdeki sadece kapı arklası bide yorgan altı..Cesur ve güzel pempe dizilerde direkj sevişme var
Tövbestağfurullah. Direkt olarak hiç denk gelmedim daha.Yabancı dizilerde var.Görüyorum.Sevişme felan.Bizdeki sadece kapı arklası bide yorgan altı..Cesur ve güzel pempe dizilerde direkj sevişme var
Youtube The bold and the beatiful yaz sevişmelerin ahlası var.yani cesur ve güzelTövbestağfurullah. Direkt olarak hiç denk gelmedim daha.
Millet yeni uyuyo ben yeni uyandim ncnsbfhfBence de valla.
Yuh.Millet yeni uyuyo ben yeni uyandim ncnsbfhf
Bu arada o mesajı yazdığın saatte bende uyumaya çalışıyordum.Millet yeni uyuyo ben yeni uyandim ncnsbfhf
Hapishane sahnesi sonrası bölümler cidden bir farklı artık, geçen bölüm Şahika'nın yalandan ölümü vs.
8 de geri yattım ya düzen 0Yuh.
------
Bu arada o mesajı yazdığın saatte bende uyumaya çalışıyordum.
Benim de bazen 3 buçukta yatıyoum, bazen 4. Bugün 10 buçukta uyanmışım normalde 11 buçuk oluyor 12.22 oluyor 13.14 oluyor.8 de geri yattım ya düzen 0
Seninde benden farkın yok aslındaBenim de bazen 3 buçukta yatıyoum, bazen 4. Bugün 10 buçukta uyanmışım normalde 11 buçuk oluyor 12.22 oluyor 13.14 oluyor.
Sende öylesin demek ha. Aslında kötü bir durum tatil bitince ne b*kyicem hiçbir fikrim yok.Seninde benden farkın yok aslında
Her günüm geç yatarakSende öylesin demek ha. Aslında kötü bir durum tatil bitince ne b*kyicem hiçbir fikrim yok.
Ben de, hele tatilde sapıttım en erken 3 buçuk genellikle 4.Her günüm geç yatarak
Duzelmesi biraz zor uzgunum benim icinde öyle ama böyle dhaa iyiBen de, hele tatilde sapıttım en erken 3 buçuk genellikle 4.
Yok ya kötü kötü. Yarın 8 buçukta uyanamayarak çok çekicem cefasını.Duzelmesi biraz zor uzgunum benim icinde öyle ama böyle dhaa iyi
Ooo Emrecim nasılsın bu arada dediğim çıktıHapishane sahnesi sonrası bölümler cidden bir farklı artık, geçen bölüm Şahika'nın yalandan ölümü vs.
Büyük ihtimalle Hasan Ali, gelinlik giyeni Ender olarak biliyor. Ama içeri giren Ender, gelinlikli olan Şahika. Yaşadığını o anda öğrenir. Kalpten gitmese bari.
ben derste uyuyorumSende öylesin demek ha. Aslında kötü bir durum tatil bitince ne b*kyicem hiçbir fikrim yok.
İyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?Ooo Emrecim nasılsın bu arada dediğim çıktı
Olucaksın inşallah. İyiyim ben de sağolİyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?
Evet gördüm önceki mesajını.
Bende uyuyorum da ilk ders ya da ilk 2 ders, ama artık uyumamaya çalışacağım.Ooo Emrecim nasılsın bu arada dediğim çıktı
ben derste uyuyorum
Ben Seçmeli Derslerde Beden, Görsel, Din, Almanca, İngilizce derslerindeBende uyuyorum da ilk ders ya da ilk 2 ders, ama artık uyumamaya çalışacağım.
Az da değilmiş. Dilci değilsin dimi?Ben Seçmeli Derslerde Beden, Görsel, Din, Almanca, İngilizce derslerinde
Yok değilimAz da değilmiş. Dilci değilsin dimi?