Evlenmesinler zatenEnder'le Hasanağli hisse için evleniyorlar ama. Sanırım evlenemeyecekler bu bölüm.
Evlenmesinler zatenEnder'le Hasanağli hisse için evleniyorlar ama. Sanırım evlenemeyecekler bu bölüm.
Öyle olur gibi de evlenirlerse de işin içinde aşk yok yani.Evlenmesinler zaten
İlk aklıma gelen oldu diyorum ya biz kendimizi çok yormayalım. Dizi bizi şaşırtmayı pek seviyorFragmanı izlediğimden beri ne olabilir diye düşünüyordum, bu hiç aklıma gelmemişti. Çok mantıklı bir senaryo.
Kumpas entrıka var.Heycan yani aşk olmasın.Öyle olur gibi de evlenirlerse de işin içinde aşk yok yani.
Dizinin temeli bu zaten.Kumpas entrıka var.Heycan yani aşk olmasın.
Çağatay Harelde Yıldız'ı aldattı sanırım ve ceza yedi rtüktek.Aşk olsunda yaşlı adam ve genç kızlarla olmasın.Dizinin temeli bu zaten.
Aşk da var canım. Yıldız'la Çağatay birbirine aşık.
Yıldız'da mı işin içinde acaba fragmanda gizemli bir hava yaratmaya çalışmışlar. Senarist 100.bölüme doğru coştu.İlk aklıma gelen oldu diyorum ya biz kendimizi çok yormayalım. Dizi bizi şaşırtmayı pek seviyor
Yasak Elma ceza yemiş miydi? 😱Çağatay Harelde Yıldız'ı aldattı sanırım ve ceza yedi rtüktek.Aşk olsunda yaşlı adam ve genç kızlarla olmasın.
Mümkün artık şaşırmayı bıraktımYıldız'da mı işin içinde acaba fragmanda gizemli bir hava yaratmaya çalışmışlar. Senarist 100.bölüme doğru coştu.
Müstehcen görüntü Çağatay ve Bahar yattı kaktı.Ceza yedi Rtükten.Yasak Elma ceza yemiş miydi? 😱
Yani Yıldız'la boşanma kararı aldı Cansu aklını çeldi bi nevi aldatma sayılıyor.
Yok yok yaşlı adam genç kız aşkı falan yok.
Yani o da bana haksız bir ceza gibi geldi.Müstehcen görüntü Çağatay ve Bahar yattı kaktı.Ceza yedi Rtükten.
Evliyken Çağatay Yıldız'ı aldattı gibi..O görüntüde bişey yok normaldi bencedeYani o da bana haksız bir ceza gibi geldi.
Demiştim yukarıda da Çağatay Yıldız'la boşanmaya karar verdi sonra Cansu sanırım bir an aklını çelmişti. Görüntüler çoğu dizide olan görüntülerdi.Evliyken Çağatay Yıldız'ı aldattı gibi..O görüntüde bişey yok normaldi bencede
Çocuklar Duymasındada vardı yatak görüntüleri.Yasak Elma'ya haksızlık oldu bencede .Aynı fikirdeyiz.Demiştim yukarıda da Çağatay Yıldız'la boşanmaya karar verdi sonra Cansu sanırım bir an aklını çelmişti. Görüntüler çoğu dizide olan görüntülerdi.
Aynen de Çocuklar Duymasın'daki yatak görüntüleri gibi de değildi.Çocuklar Duymasındada vardı yatak görüntüleri.Yasak Elma'ya haksızlık oldu bencede .Aynı fikirdeyiz.
Doğruya yarı çıplaktılar Yasak Elma'da.Aynen de Çocuklar Duymasın'daki yatak görüntüleri gibi de değildi.
Aynen.Doğruya yarı çıplaktılar Yasak Elma'da.
Yabancı dizi olsaydı direk yatak sahnesi gösterilirdi.anla işteAynen.
Aynen de burada RTÜK var. Yani orada da direkt göstermezlerdi de bu kadar olmayacağı kesin.Yabancı dizi olsaydı direk yatak sahnesi gösterilirdi.anla işte
Yabancı dizilerde var.Görüyorum.Sevişme felan.Bizdeki sadece kapı arklası bide yorgan altı..Cesur ve güzel pempe dizilerde direkj sevişme varAynen de burada RTÜK var. Yani orada da direkt göstermezlerdi de bu kadar olmayacağı kesin.