Ama sabahlamak zevkli bayaa @AlosYok ya kötü kötü. Yarın 8 buçukta uyanamayarak çok çekicem cefasını.![]()
Orası ayrı tabi.Ama sabahlamak zevkli bayaa @Alos
Gündüz o kadar mutlu olmuyom o kadarını diyim sksbdkfbOrası ayrı tabi.![]()
Yuh gari. Gece bana vicdan azabı geliyor.Gündüz o kadar mutlu olmuyom o kadarını diyim sksbdkfb
He dün gece üzüldüm o konuda haklısın.Yuh gari. Gece bana vicdan azabı geliyor.![]()
Yok yok o manada değil. 2'de yatıcam deyip 4'de yattım.He dün gece üzüldüm o konuda haklısın.
Bumu vicdan azabıYok yok o manada değil. 2'de yatıcam deyip 4'de yattım.![]()
Vicdan azabiNe geliyo be?
------
Evet.![]()
Hee. Aslında o konularda pek sıkıntım yok. Gündüz de çok geliyor.Vicdan azabi![]()
Basimi yastiga koydugum anHee. Aslında o konularda pek sıkıntım yok. Gündüz de çok geliyor.![]()
Bilmem umarim baslamaz tatile gitcem dhaEvet çok iyi oluyor
Online dersler ne zaman başlıyor![]()
Ben de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum.Basimi yastiga koydugum anGunduz pek degil ama gece kafa daha bos olduğu icin ondan sanirim
------
Bilmem baslamasin
Anam pazartesi başlıyo ya işte.
Biriyle kavga etsem o gün uyumadan önce aklıma gelir bir sürü şey geliyo hangisini anlatimBen de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum.![]()
Yüz yüze eğitimin başlamasını istemiyorumBasimi yastiga koydugum anGunduz pek degil ama gece kafa daha bos olduğu icin ondan sanirim
------
Bilmem umarim baslamaz tatile gitcem dha
Aynen, bende de çok oluyor valla.Biriyle kavga etsem o gün uyumadan önce aklıma gelir bir sürü şey geliyo hangisini anlatim![]()
Hocam mikrofonum bozukYüz yüze eğitimin başlamasını istemiyorumOnline Dersler başlarsa başlasın
![]()
Bende istemiyom artık. Yoksa sınav yaparlar.Yüz yüze eğitimin başlamasını istemiyorumOnline Dersler başlarsa başlasın
![]()
Bak o var ya yakalanma garantili. Geçenlerde bir arkadaşım hep öyle yapıyordu çocuk açık unutmuş bi derste, sonrası hayra alamet değil.Hocam mikrofonum bozuk![]()
Bende de öyleAynen, bende de çok oluyor valla.Eskiden tak giderdim şimdi yarım saat uyuyamıyorum.
![]()