Ama sabahlamak zevkli bayaa @AlosYok ya kötü kötü. Yarın 8 buçukta uyanamayarak çok çekicem cefasını.
Orası ayrı tabi.Ama sabahlamak zevkli bayaa @Alos
Gündüz o kadar mutlu olmuyom o kadarını diyim sksbdkfbOrası ayrı tabi.
Yuh gari. Gece bana vicdan azabı geliyor.Gündüz o kadar mutlu olmuyom o kadarını diyim sksbdkfb
He dün gece üzüldüm o konuda haklısın.Yuh gari. Gece bana vicdan azabı geliyor.
Yok yok o manada değil. 2'de yatıcam deyip 4'de yattım.He dün gece üzüldüm o konuda haklısın.
Bumu vicdan azabıYok yok o manada değil. 2'de yatıcam deyip 4'de yattım.
Vicdan azabiNe geliyo be?
------
Evet.
Hee. Aslında o konularda pek sıkıntım yok. Gündüz de çok geliyor.Vicdan azabi
Basimi yastiga koydugum an Gunduz pek degil ama gece kafa daha bos olduğu icin ondan sanirimHee. Aslında o konularda pek sıkıntım yok. Gündüz de çok geliyor.
Bilmem umarim baslamaz tatile gitcem dhaEvet çok iyi oluyor
Online dersler ne zaman başlıyor
Ben de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum.Basimi yastiga koydugum an Gunduz pek degil ama gece kafa daha bos olduğu icin ondan sanirim
------
Bilmem baslamasin
Anam pazartesi başlıyo ya işte.
Biriyle kavga etsem o gün uyumadan önce aklıma gelir bir sürü şey geliyo hangisini anlatimBen de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum.
Yüz yüze eğitimin başlamasını istemiyorum Online Dersler başlarsa başlasınBasimi yastiga koydugum an Gunduz pek degil ama gece kafa daha bos olduğu icin ondan sanirim
------
Bilmem umarim baslamaz tatile gitcem dha
Aynen, bende de çok oluyor valla. Eskiden tak giderdim şimdi yarım saat uyuyamıyorum.Biriyle kavga etsem o gün uyumadan önce aklıma gelir bir sürü şey geliyo hangisini anlatim
Hocam mikrofonum bozukYüz yüze eğitimin başlamasını istemiyorum Online Dersler başlarsa başlasın
Bende istemiyom artık. Yoksa sınav yaparlar. Hem git gel yorucu ya.Yüz yüze eğitimin başlamasını istemiyorum Online Dersler başlarsa başlasın
Bak o var ya yakalanma garantili. Geçenlerde bir arkadaşım hep öyle yapıyordu çocuk açık unutmuş bi derste, sonrası hayra alamet değil.Hocam mikrofonum bozuk
Bende de öyle O yuzden uyumamayi tercih ederimAynen, bende de çok oluyor valla. Eskiden tak giderdim şimdi yarım saat uyuyamıyorum.