NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Ben de kafamı yastığa koyunca vicdan azabı gelmiyor da o gün yaşadığım önemli şeyleri zihnimde canlandırıp içimden şarkı söylüyorum. :A
------

Anam pazartesi başlıyo ya işte. :A
Abooo :A
Hocam mikrofonum bozuk :A
Bixim sınıfta bi çocuk öyle diyor :F zaten 3 kişi giriyoruz o konuşmuyor bi de her lafa atlayan bi kızla giriyoruz hoca 2 kişi ile ders işliyor :A

Abooo :A

Bixim sınıfta bi çocuk öyle diyor :F zaten 3 kişi giriyoruz o konuşmuyor bi de her lafa atlayan bi kızla giriyoruz hoca 2 kişi ile ders işliyor :A
Bizde min. 3-5. Bazıları listeden kaldırıyor. Geçen bi 10 kişi kadar toplu çıktık yoklama alıp kaldırıyomuş tak geri girdik, anladı hoca. :F

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Bende istemiyom artık. Yoksa sınav yaparlar. :F Hem git gel yorucu ya. :F
------

Bak o var ya yakalanma garantili. Geçenlerde bir arkadaşım hep öyle yapıyordu çocuk açık unutmuş bi derste, sonrası hayra alamet değil. :A
Evet ya sınava giricem zaten bi de okul sınavları ile uğraşamam :F
Bi de uğraşamam okula hazırlamakla üşeniyorum :F

Ben de mikrofonu açık unutmuştum mutfağa gitmiştim dışarının sesi falan bi geldim hoca bağırıyor Ali Osman kapa mikrofonu nu diye :F

Evet ya sınava giricem zaten bi de okul sınavları ile uğraşamam :F
Bi de uğraşamam okula hazırlamakla üşeniyorum :F

Ben de mikrofonu açık unutmuştum mutfağa gitmiştim dışarının sesi falan bi geldim hoca bağırıyor Ali Osman kapa mikrofonu nu diye :F
Aman kopyaya falan izin yok mu? :F

Şükür başıma bu sene öyle bir iş gelmedi. Bi matematik dersinde primaa diyordum duyulduysa o duyulmuştur ama kimse bir şey demedi. :F

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem