EvetBakan Mehmet Saim Bey'di. Burada da bunun olması olası.Değil mi @Özgür beyciğim.
EvetBakan Mehmet Saim Bey'di. Burada da bunun olması olası.Değil mi @Özgür beyciğim.
Ne oluyor len, dünyanın en iyi dizisi falan mı bu, ne oldu da Ekşi Sözlük'te bu kadar konuşuldu?
Bunu yapmayacağımı sen de biliyorsun abla.Mutlaka izle
Geçen haftaki bölümde Çınar'a terso yaparken Emir havası vardı zaten ama bu karakteri de harika.
Kara Sevda'yı seyreder miydin?Geçen haftaki bölümde Çınar'a terso yaparken Emir havası vardı zaten ama bu karakteri de harika.
Bunu yapmayacağımı sen de biliyorsun abla.
Boşver sen bu yoldaşımı sen sakın bu kaliteli yapımı kaçırma düzenli seyret.Niye be heyecanlı izlemesi çok zevkli oluyor
Boşver sen bu yoldaşımı sen sakın bu kaliteli yapımı kaçırma düzenli seyret.
Bundan böyle günde 1 diziden fazlası yok. Tmm mı?Yook kaçırmam heyecanla izlediğim dizi
Göz göre göre sen neden izlemiyorsun?Bundan böyle günde 1 diziden fazlası yok. Tmm mı?Her pazar sana dizi nasıl ilerliyor diye soracağım.
Bundan böyle günde 1 diziden fazlası yok. Tmm mı?Her pazar sana dizi nasıl ilerliyor diye soracağım.
Sen seyrediyor musun?Göz göre göre sen neden izlemiyorsun?
Şimdi değil, ansızın soracağım.Tamam sor tek tek söyleyecem sana herşeyi
Sen seyrediyor musun?Başlarız bir ara...
Şimdi değil, ansızın soracağım.
İzliyorum ama 4. bölümde kaldım ara verdim, kasım sonu gibi yetişirim.Sen seyrediyor musun?Başlarız bir ara...
Şimdi değil, ansızın soracağım.
İzliyorum ama 4. bölümde kaldım ara verdim, kasım sonu gibi yetişirim.
SınavlaaaaaarrrrAra vermemeye çalış yetiş bize
Sınavlaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?