Kanal D Yargı - Dizi Yorumları

Katil ortaya çıktı ama bölüm sonları hala ters köşe. 😱 Ilgaz sırf yalan söylememek, Ceylin de mesleğinden olmamak için yıldırım nikahı kıydı resmen yok böyle alfalık. :F

• Güldürdün
Reactions: Klaus and cookies
Dur dur her ne olursa olsun cidden bu kadar hızlı evlenen ilk çift olabilirler, offfffff ben neden beklemek zorundayım ya izlemek için. :(
Vardır illa ki, biraz düşünsek çıkar başka. :A Bende hiç bir şey anlamama rağmen bölüm sonlarını izliyorum. :(

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
6 bölüm olmuş, hepsini izleyemem. :A Ayrıca katil kim onu da öğrendim.

YvM gidiyor, EBG geliyor. :A Onu izlemesem bile Kardeşlerim'i internetten pazar günü takip ederim. :Z
100 yıllık, 100 bölümlük dizileri izliyorum diyorsun ya, ben de öğrendim al hiçbir şey olmadı. Merakları dindirmek içindi o, asıl olay şimdi. :A

Öf EBG hadi neyse diyeceğim zaten tutmaz da Kardeşlerim'i izlemek ne 100 bölümlük dizi. :A Bu tazecik. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
100 yıllık, 100 bölümlük dizileri izliyorum diyorsun ya, ben de öğrendim al hiçbir şey olmadı. Merakları dindirmek içindi o, asıl olay şimdi. :A

Öf EBG hadi neyse diyeceğim zaten tutmaz da Kardeşlerim'i izlemek ne 100 bölümlük dizi. :A Bu tazecik. :A
@slhttnmtl bende Arka sokakların 600.bölümünden sonra başka polisiye seyredebileceğimi zannettmiyordum Ali’nin şehit olduğu sahneden sonra