Dur dur her ne olursa olsun cidden bu kadar hızlı evlenen ilk çift olabilirler, offfffff ben neden beklemek zorundayım ya izlemek için.Ceylin ve Ilgaz evlenmiş. OHA! 😱
Vardır illa ki, biraz düşünsek çıkar başka. Bende hiç bir şey anlamama rağmen bölüm sonlarını izliyorum.Dur dur her ne olursa olsun cidden bu kadar hızlı evlenen ilk çift olabilirler, offfffff ben neden beklemek zorundayım ya izlemek için.
İzleyenleri çoğu da şaşırmış, yalan söylememek için böyle bir şey yapmış sanırım Ilgaz.Eve ben şok
Olsun işte çoktan beridir olmayan bir şey yani İLK.Vardır illa ki, biraz düşünsek çıkar başka. Bende hiç bir şey anlamama rağmen bölüm sonlarını izliyorum.
6 bölüm olmuş, hepsini izleyemem. Ayrıca katil kim onu da öğrendim.Of ne inatsın ne güzel bak izle diziyi, izlediğin şey haftaya abbas yolcu zati.
100 yıllık, 100 bölümlük dizileri izliyorum diyorsun ya, ben de öğrendim al hiçbir şey olmadı. Merakları dindirmek içindi o, asıl olay şimdi.6 bölüm olmuş, hepsini izleyemem. Ayrıca katil kim onu da öğrendim.
YvM gidiyor, EBG geliyor. Onu izlemesem bile Kardeşlerim'i internetten pazar günü takip ederim.
@slhttnmtl bende Arka sokakların 600.bölümünden sonra başka polisiye seyredebileceğimi zannettmiyordum Ali’nin şehit olduğu sahneden sonra100 yıllık, 100 bölümlük dizileri izliyorum diyorsun ya, ben de öğrendim al hiçbir şey olmadı. Merakları dindirmek içindi o, asıl olay şimdi.
Öf EBG hadi neyse diyeceğim zaten tutmaz da Kardeşlerim'i izlemek ne 100 bölümlük dizi. Bu tazecik.
Arka Sokaklar'a devam et hazır 600 bölümünü izlemişsin işte ne güzel@slhttnmtl bende Arka sokakların 600.bölümünden sonra başka polisiye seyredebileceğimi zannettmiyordum Ali’nin şehit olduğu sahneden sonra
İzleyeceğim zaten ödüm koptu füze atılınca @slhttnmtlArka Sokaklar'a devam et hazır 600 bölümünü izlemişsin işte ne güzel
İzleyenleri çoğu da şaşırmış, yalan söylememek için böyle bir şey yapmış sanırım Ilgaz.
Pek beğenilmedi şehit oldu füzeyle AntalyadaHayal güçleri maşallah
Saçma çünküPek beğenilmedi şehit oldu füzeyle Antalyada