Off inş Çınar vurulmamıştır Erguvan ailesi kapatılsın.
Off inş Çınar vurulmamıştır Erguvan ailesi kapatılsın.
Kardeşi için bile yalan söylemedi bilemiyorumBelli oldu Ilgaz ilk defa yalan söyleyecek. Hem de Ceylin için. Doğrucu davut hali çok iyi ama Ceylin için böyle bir şey yapması güzel olacak.
Para Ceyline aşık mıymış 😱Ekli dosyayı görüntüle 110455
@secquin @Klaus @Özgür @Angelica @Alos @BARON男爵 @Ege Bartu @Forumdash ve diğer izleyenler.
Pars @cookiesPara Ceyline aşık mıymış 😱
“Yargı” dizisinin senaryosunu ilk okuduğunuzda ne hissetiniz? Savcı Pars karakterinin canlandırdığınız diğer karakterlerden farkını anlatır mısınız?
- Son zamanlarda okuduğum en iyi hikaye örgüsüne sahip senaryoydu. Hâlâ her bölümün senaryosunu aynı heyecanla okuyorum. Pars, birbirine zıt duyguları bünyesinde barındıran ve bunları ustalıkla gizleyebilen bir karakter. Bu duyguları hem hissedip hem gizlemeye çalışmak karakterimin en keyifli yanlarından biri. Sanırım bu yönüyle daha önce oynadığım diğer karakterlerden ayrılıyor.
Role nasıl hazırlandınız?
- Bu role hazırlanırken hukukçu arkadaşlarımdan fazlasıyla fikir ve destek aldım. Gerçekten bu işi yapan insanların düşüncelerini alarak rolüme hazırlanmak benim için avantaj oldu. Ayrıca bol bol yapım izleyerek Pars karakterini öncelikle kendi içimde şekillendirdim.
Pars hırslı, başarılı ve keskin bir karakter. Siz de gerçek hayatta böyle biri misiniz?
- Gerçek hayatımda o kadar keskin birisi değilimdir ama netimdir. Duygularımı Pars kadar iyi gizleyerek renk vermeden devam edemem.
Şu sıralar ekranın en beğenilen, en çok konuşulan projesinde yer almak size neler hissettiriyor? Sizce bu başarının sırrı ne?
- Çok gururlu ve mutluyum. İnandığım, özümsediğim bir işin beğenilmesi çok kıymetli benim için. Bu başarıyı iyi bir ekip ruhuna borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Ekip olarak enerjimizin seyirciye çok doğru yansıdığını ve onlardan da bunun sonucunda iyi geri bildirimler aldığımızı söyleyebilirim.
Forumun yeni Yasak Elma'sı olmuş ya bu. çok abartı olacak ama 10. bölüme yetişebilirsem iyi.6. BÖLÜM ÖN İZLEME
@secquin @Klaus @Özgür @Angelica @Alos @BARON男爵 @Ege Bartu @Forumdash ve diğer izleyenler.
Baya bir izleyeni var forumda, şaşırdım. Hiç izleme gerek yok, EBG izleriz birlikte.Forumun yeni Yasak Elma'sı olmuş ya bu. çok abartı olacak ama 10. bölüme yetişebilirsem iyi.
Her yerde çok izleyeni var be. EBG tanıtımları beni pek cezbetmedi, 3 dizim var zaten bilemiyorum ondan. Hayır zaten UŞM'nin tutmadığı pazar gününe tanıtımları UŞM'ye benzeyen bir diziyi getirmek de tam FOX'luk hareket. Üstelik dizinin başrolü de Burak Yamantürk.Baya bir izleyeni var forumda, şaşırdım. Hiç izleme gerek yok, EBG izleriz birlikte.
Geçtiğimiz sezonun Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz'i oldu dizi. Sırma Yanık'ın Masumiyet'te yapamadığı yaptılar. O yüzden şaşırmıyorum ben bu kadar konuşulmasına, ama forumda bu kadar çok izleyeninin olması şaşırtıyor.Her yerde çok izleyeni var be. EBG tanıtımları beni pek cezbetmedi, 3 dizim var zaten bilemiyorum ondan. Hayır zaten UŞM'nin tutmadığı pazar gününe tanıtımları UŞM'ye benzeyen bir diziyi getirmek de tam FOX'luk hareket. Üstelik dizinin başrolü de Burak Yamantürk.
Saçma gibi duracak da zamanında 0 reytingli Akrep'i de 6 kişi izlerdik.Geçtiğimiz sezonun Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz'i oldu dizi. Sırma Yanık'ın Masumiyet'te yapamadığı yaptılar. O yüzden şaşırmıyorum ben bu kadar konuşulmasına, ama forumda bu kadar çok izleyeninin olması şaşırtıyor.
Burak Yamantürk ve Sinem Ünsal'ı yok sayıp Şebnem Bozoklu, Kenan Acar ve Ulvi Kahyaoğlu için izleyeceğim artık. Pazar günü boş kalmak istemiyorum.
Şanssız ve gideri yok Burak Yamantürk'ün. Sinem Ünsal ise başrol olacak kadar iyi değil. Kenan Acar da ikinci tanıtım da iyiydi.Saçma gibi duracak da zamanında 0 reytingli Akrep'i de 6 kişi izlerdik.
Hadi Burak Yamantürk şanssız ama kötü değil ya, tamam onu geçtik de Sinem Ünsal'ı yol sayıp Melek'in oğlunu oynayan çocuk ve öbür adam için mi izleyeceksin. 😱