Hatırlattığın çok iyi oldu.
Hatırlattığın çok iyi oldu.
Hay dizine, yine neyi seyrediyorsun ?Dizi bitsin açacam
Kim ne demişti?Demin söylediği şeye anlam verememiştim de sebebi çok mantıklıymış. (Otomobil konusunda.)
Neyi açtık mı anlamadım bugün seninle biraz zor iletişim kuruyoruz
Hay dizine, yine neyi seyrediyorsun ?
Berk var ya (hala yayında) yerli otomobil hakkında bir şey diyecekti herhalde tam ZKC 'Yerli otomobilime laf söyleymem dedi.'Kim ne demişti?
Haklısınız,ben mesajlarımda doğru kelimeyi ifade edemediğimdendir.Kafa Radyo Zeki Kayahan Coşkun.Neyi açtık mı anlamadım bugün seninle biraz zor iletişim kuruyoruz
Benim adım da Berk olduğundan ben dedim sandım.Hay AllahBerk var ya (hala yayında) yerli otomobil hakkında bir şey diyecekti herhalde tam ZKC 'Yerli otomobilime laf söyleymem dedi.'
Radyo falan ne yazık ki açamayacağım sınav senesi kurs nedeniyle kendime sevmesem de uyku düzeni kuruyorum o yüzden yatmaya gidiyorum iyi gecelerHaklısınız,ben mesajlarımda doğru kelimeyi ifade edemediğimdendir.Kafa Radyo Zeki Kayahan Coşkun.
Onu tamamen unutmuşum.Haklısınız,ben mesajlarımda doğru kelimeyi ifade edemediğimdendir.Kafa Radyo Zeki Kayahan Coşkun.
------
Benim adım da Berk olduğundan ben dedim sandım.Hay Allah
Hmm eğitim hayatınızda başarılar dilerim.İyi geceler.Radyo falan ne yazık ki açamayacağım sınav senesi kurs nedeniyle kendime sevmesem de uyku düzeni kuruyorum o yüzden yatmaya gidiyorum iyi geceler
Problem değil, yeter ki radyo açık kalsın.Onu tamamen unutmuşum.
Yok son konuştuktan yarım saat sonra mı ne çıktım.@slhttnmtl dün gece yayının tamamını dinledin mi? Ben şarkı arasında gece Tövbeler Olsun'u seyretmiştim.
Bravo 👏 neredeyse sonuna kadar gelmişsin.Darısı bir dahakine.Yok son konuştuktan yarım saat sonra mı ne çıktım.
Hadi inşallah bu hafta birini sonuna kadar dinleyeceğim.Bravo 👏 neredeyse sonuna kadar gelmişsin.Darısı bir dahakine.
Akşam seansı şimdi başladı.Hadi inşallah bu hafta birini sonuna kadar dinleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?