Yarın Dünyanın Son Günü Olsa Ne Yaparsınız? ZKC MATRAX

Valla Forumu da azbuçuk matrax sever yapmanın keyfi paha biçilemez. @slhttnmtl :A :Z
------

BUGÜNÜN KONUSU: En Büyük Tutkunuz Nedir? @Gizmen @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Dosi @xdragxx (gerçi seninki konsol oyunu olsa gerek zor değilmiş. :A ) @Afet Güçverir @Gerekli24 @Zeyno45
Ya bu çok zor bir soru ya da tutkuyla bağlandığım bir şey yok. :A

Telefonum diyorum şimdilik ama asla o değil. Aklıma bir şey gelmiyor ve en çok da telefonda vakit geçiriyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ya bu çok zor bir soru ya da tutkuyla bağlandığım bir şey yok. :A

Telefonum diyorum şimdilik ama asla o değil. Aklıma bir şey gelmiyor ve en çok da telefonda vakit geçiriyorum. :A
Gelirse yazarsın radyo açık değil mi?Bir kulağında radyoda veya netten dinliyorsan orada olsun. :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
  • Beğendim
Aynı radyodalar ama Nihat eskiden Alem FM'deydi. Şöyle söyliyim ilkokul 1.sınıftan beri dinliyorum. Her sabah okula giderken dinlerdim. :A Radyo candır. :bhr:
Bende küçüklüğümden beridir radyo dinlerim.Matrax'ı keşfetmem de mahalleden bir arkadaşımın tavsiyesiyle oldu.O gün bugündür zkc fanıyım.Size de tavsiye ederim.Mesela şu anda yayına başladı.Radyo bana nostaljik geliyor.Bir zamanlar ( interneti bağlatmadan ) lig maçlarını radyodan dinler zihnimde pozisyonları tahayyül ederdim. :bhr: :A

• Harika
Reactions: mrt-06
Bende küçüklüğümden beridir radyo dinlerim.Matrax'ı keşfetmem de mahalleden bir arkadaşımın tavsiyesiyle oldu.O gün bugündür zkc fanıyım.Size de tavsiye ederim.Mesela şu anda yayına başladı.Radyo bana nostaljik geliyor.Bir zamanlar ( interneti bağlatmadan ) lig maçlarını radyodan dinler zihnimde pozisyonları tahayyül ederdim. :bhr: :A
Ben arada ZKC'yi dinliyorum hatta 2011'lerde Star TV'de Talkshow yapmıştı hatırlar mısın? Üzülmüştüm TV'ye geçmesine, neyse ki uzun sürmemişti. :A Pazar günleri bazı maçlar eş zamanlı olunca maçtan maça geçerdi, babam ve abimle dinlerdik hep. :D Senle radyocu çıktık iyi mi :A

• Harika
Ben arada ZKC'yi dinliyorum hatta 2011'lerde Star TV'de Talkshow yapmıştı hatırlar mısın? Üzülmüştüm TV'ye geçmesine, neyse ki uzun sürmemişti. :A Pazar günleri bazı maçlar eş zamanlı olunca maçtan maça geçerdi, babam ve abimle dinlerdik hep. :D Senle radyocu çıktık iyi mi :A
Evet, hatıralarım.Hatta Ayten teyze de vardı. Maçtan maça sadece trt radyo geçerdi.Örn; merkez stüdyo Ankara'dan gol haberi geldi.Hemen mikrofonlarımızı Ankara'ya çeviriyoruz. :A
Gs'lı mısınız?

• Harika
Reactions: mrt-06