- Reaksiyon puanı
- 32,866
- Puanı
- 1,060
Emre ye de sen teklif eder misin? Bakalım aynı etkiyi yaratacak mı?Skdksöfeöd aynen.
Emre ye de sen teklif eder misin? Bakalım aynı etkiyi yaratacak mı?Skdksöfeöd aynen.
Ben yapsam valla daha çok etkisi olur da bilemedim.Emre ye de sen teklif eder misin? Bakalım aynı etkiyi yaratacak mı?
Ne güzel ikna da olmuşsun.Teklif et ne kaybedersin ki?Ben yapsam valla daha çok etkisi olur da bilemedim.
Biraz utangaçlık var da.Ne güzel ikna da olmuşsun.Teklif et ne kaybedersin ki?
Allah iyiliğini versin. Utanacak ne var kiBiraz utangaçlık var da.
Of aslında orası da doğru. Bak kafam karıştı şimdi.Allah iyiliğini versin. Utanacak ne var ki
Adamın aklını alırım.Of aslında orası da doğru. Bak kafam karıştı şimdi.
Valla. Korkulur senden.Adamın aklını alırım.
Bunlar hep sabarsal güçlerden geliyor. Öyle değil mi? @SherlockValla. Korkulur senden.
Katılımınız için teşekkürler, yeni bir telefon bağlantısı alalım.Çok zor bir soru @12.Adam , cevabım yok
Rica ederim pek beklediğin cevap olmadı ama yinede boş geçmekten iyidir. Ne de olsa konuya dök diyen bendimKatılımınız için teşekkürler, yeni bir telefon bağlantısı alalım.
------
Estağfurullah, öyle bir algı yaratmak istemedim.Rica ederim pek beklediğin cevap olmadı ama yinede boş geçmekten iyidir. Ne de olsa konuya dök diyen bendim
Kötü bir şey demedim ki sorun yok yaniEstağfurullah, öyle bir algı yaratmak istemedim.
Biliyorum, maksat muhabbet olsun.Kötü bir şey demedim ki sorun yok yani