xBUGRAx
Süper Emekli
Fındık kıracağı demesi çok iyiydi.Aynen bana da rahat gelmedi.Ahahah sen bir tur daha izle o zaman.
Fındık kıracağı demesi çok iyiydi.Aynen bana da rahat gelmedi.Ahahah sen bir tur daha izle o zaman.
Onu bir de bilmiş gibi rahat bir şekilde söylüyor ya.Fındık kıracağı demesi çok iyiydi.
İkisinin de evlilik haberleri gelecek daha, hatta konuları sen açacaksın.Yuva yıkanın yuvası olmaz ikisi de kendi bulacak.
Açarım.. Yüzümde en sahici gülümsememle mutluluklarını alkışlarım..İkisinin de evlilik haberleri gelecek daha, hatta konuları sen açacaksın.
Oha hemen fırsat bulup izliyorum o zaman.Sahne ne kelime damgasını vurdu bölüme.
1x6
Güzel bölümdü yine.
Bölüme resmen Saadet damga vurdu.Yarım memesi, çevirdiği oyun ve tabi ki Kadir'e ettiği o küfür çok güldürdü.
Mehmet de fena seviyor Ebru'yu. Kıymetini bilsin artık Ebru.ss
İsmet öğrendi bakalım nasıl toparlanacak buradan sonrası.
Dilan Çiçek Deniz'in arabadaki rezalet oyunculuğu... Üstelik bir de bağırıyordu o sahnede. Olmamış.
Kadir için çember iyice daralıyor, Nejat amir de öksürüp kan kusmaya başladı. Hasta olduğu için girdi belli ki bu işlere ama nereye varacak tüm bu olaylar merakım iyice arttı.Bu arada Nejat’ın hayalindeki sorgu sahnesinde resmen eski Kadir’i göstermişler bizlere.Bir iki yorum daha görmüştüm böyle.
Evet ben de gerçek Kadir’i görmek istiyorum sürekli dile getiriyorum.Bitmeden 1 bölüm gerçek Kadir Bilmez'e ayrılmalı. Ece'nin bahsettiği ateşli Kadir'i görmek istiyorum.
Elif'in Kadir'i taklit ettiği halleri de çok kötüydü.
Programda yönetmene sert demişti adam kendini zor tutmuştur Dilan'ı izlerken monitörden.Evet ben de gerçek Kadir’i görmek istiyorum sürekli dile getiriyorum.O herkese borç takan, her haltı yiyen adamı izlemek güzel olur.Hele Ece’yle olan sahneleri çok güzel olur.
Burak ne hissetmiştir acaba o kötü sahnelerde.Dilan olmuyor işte zorlama be...
Hahahah 2.sezon gelirse Elif olmasın bize Ece yeter.Programda yönetmene sert demişti adam kendini zor tutmuştur Dilan'ı izlerken monitörden.
Ebru'yu ayarttığı sahne de olsun gerçi o dünden razıymış.
Kesinlikle güzel kız Sinem'den de güzel bence.Hahahah 2.sezon gelirse Elif olmasın bize Ece yeter.Hem iyi oynuyor hem güzel kız.Saadet de yeter.
Mıy mıy Ebru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?