Ben de aynısını sormak için girmiştim konuya, neyse ki sorulmuş.Sezon finaline kaç bölüm kaldı? Yavaş yavaş başlama vakti yaklaşıyor gibi.
Ben de aynısını sormak için girmiştim konuya, neyse ki sorulmuş.Sezon finaline kaç bölüm kaldı? Yavaş yavaş başlama vakti yaklaşıyor gibi.
2 hafta daha bekleyeyim o zaman.
Diziyi haftalık takip eden biri olarak bitince size söylerim o zaman.Ben de aynısını sormak için girmiştim konuya, neyse ki sorulmuş.
Çok teşekkür ediyoruz Özgür beyciğim.Diziyi haftalık takip eden biri olarak bitince size söylerim o zaman.
Rica ederim Sherlock beyciğim.Çok teşekkür ediyoruz Özgür beyciğim.
BluTV de keşke Netflix gibi toplu yayınlasa artık şu dizilerini. Dizi için gelen aboneleri en az iki ay tutmak adına yapılan ve hoş olmayan hamleler bunlar.
Tam olarak bu duruma düşmemek adına bekledim ve izlemedim ilk bölümü yayınlandığı an. Yoksa konusu, Ethem Özışık'ın yazıyor olması, Burak Deniz faktörü (baya övülüyor zaten performansı), geri kalan oyuncu kadrosu (Dilan Çiçek hariç) ile baya ilgimi çekiyordu bu dizi. Beklentiyi de karşıladı zaten yorumlardan gördüğüm kadarıyla.Rica ederim Sherlock beyciğim.
Keşke öyle bir şey yapsalar, ben yaptım bir hata ilk bölümü izledim sonra bekletmek de istemedim ama toplu izlemek cidden daha iyi.
Tam olarak bu faktörlerle başladım. Özellikle konu, Ethem Özışık'ın bu konuyu nasıl yazacağı ve Burak Deniz'in harika performansı için başladım. Proje açıklandığında Dilan'ın varlığı ve dizinin isminden dolayı ön yargılıydım ama gerçekten farklı ve güzel bir iş çıktı ortaya.Tam olarak bu duruma düşmemek adına bekledim ve izlemedim ilk bölümü yayınlandığı an. Yoksa konusu, Ethem Özışık'ın yazıyor olması, Burak Deniz faktörü (baya övülüyor zaten performansı), geri kalan oyuncu kadrosu (Dilan Çiçek hariç) ile baya ilgimi çekiyordu bu dizi. Beklentiyi de karşıladı zaten yorumlardan gördüğüm kadarıyla.
Kaliteden anlayan insanların dikkatini çeken faktörler bunlar Özgür beyciğim, çok normal.Tam olarak bu faktörlerle başladım. Özellikle konu, Ethem Özışık'ın bu konuyu nasıl yazacağı ve Burak Deniz'in harika performansı için başladım. Proje açıklandığında Dilan'ın varlığı ve dizinin isminden dolayı ön yargılıydım ama gerçekten farklı ve güzel bir iş çıktı ortaya.
İzlemiştim yayınlandığında. Soğuk Savaş’a da katılmışlardı onu da izle.
Şimdilik bu yeter Youtube programlarının hayranı değilim pek.İzlemiştim yayınlandığında. Soğuk Savaş’a da katılmışlardı onu da izle.
İbrahim Selim'i izliyordum tam da Sherlock beyciğim. Hatta YouTube konusuna eklesem mi diye düşünüyordum.Şunları da ben bırakayım:
Kalplerimiz temiz Özgür beyciğim... Bunun artık başka açıklaması olamaz...İbrahim Selim'i izliyordum tam da Sherlock beyciğim. Hatta YouTube konusuna eklesem mi diye düşünüyordum.
@xBUGRAx Video yayınlamış izledin mi.
Kesinlikle öyle. Programı şimdi bitirdim fena değildi. Ama çoğu soru Kutsal Motor'daki sorularla aynı olmuş haliyle Burak'ın burada verdiği cevapları duyunca Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler'de duyduğumu fark ettim.Kalplerimiz temiz Özgür beyciğim... Bunun artık başka açıklaması olamaz...
@xBUGRAx sabahtan beri Hande Ünal'ın ve Didem Soydan'ın Instagram hesaplarını spamlıyormuş. Fırsatı olmamıştır izlemeye.
Gece izlemiştim Kutsal Motor'daki kadar rahat değildi programda. Sürekli göğüs dekoltesine odaklandığım için bana öyle gelmiş de olabilir.İbrahim Selim'i izliyordum tam da Sherlock beyciğim. Hatta YouTube konusuna eklesem mi diye düşünüyordum.
@xBUGRAx Video yayınlamış izledin mi.
Aynen bana da rahat gelmedi. Ahahah sen bir tur daha izle o zaman.Gece izlemiştim Kutsal Motor'daki kadar rahat değildi programda. Sürekli göğüs dekoltesine odaklandığım için bana öyle gelmiş de olabilir.