Küs değildim ki aramıza kimse giremez zaten sadece şundan oldu.Bayadır görüşmüyoruz gibi. İnsanlar bizi küs sanmasınetiket edeyim dedim
![]()
Küs değildim ki aramıza kimse giremez zaten sadece şundan oldu.Bayadır görüşmüyoruz gibi. İnsanlar bizi küs sanmasınetiket edeyim dedim
![]()
Evet yazın çekilmiyor bu kulaklık.Mevsimlik kulaklık kışın @bazinga nın kulaklığını , yazın airpods kullanacaksın.Bu arada beni anmana sevindim hep etiket et emi
![]()
düşüneyim biraz dahaKarar verdin mi?@xemrexxx
Olay bundan ibaret yani…Küs değildim ki aramıza kimse giremez zaten sadece şundan oldu.
Evet yazın çekilmiyor bu kulaklık.![]()
Evet sayın admini günlük etiket etme kotamız dolmuştur. Yarın tekrar deneyebilirsiniz.Olay bundan ibaret yani…
İkisini de "parlayan yeni" diyerek aynı kefeye koymak çok yanlış olmuş bu arada.İki isim de pop müziğin parlayan yeni divaları. Önümüzdeki 10 yıl boyunca en çok dinlenen kadın sanatçılar arasında bu ikisi mutlaka yer alacak diye tahmin ediyorum.
Zor bir karar, iki muhteşem şarkı. Çok az farkla "Canın Beni Çekti" diyorum ama "Sana Yıldızları Ödediğimden" etkinliği kazansa da herhangi bir itirazım söz konusu olmazdı.
Parlayan diyeyim o zaman sadece.İkisini de "parlayan yeni" diyerek aynı kefeye koymak çok yanlış olmuş bu arada.
Melike'nin 2017'ye kadar uzanan dolu dolu bir hit geçmişi var. Sadece kariyerinin ilk şarkısı Tutuşmuş Beraber 200 milyondan fazla dinlenmeye (Youtube+Spotify) sahip mesela. Sadece son yıllarda tarzı daha popa kaydığı ve daha medyatik olmaya başladığı için ekstra ekstra göz önüne çıkmaya ve popülaritesini arttırmaya başladı.
Bengü Beker'in ise bu anketteki şarkısı dışında tutmuş bir şarkısı bile yok. Ki o bile Melike'nin Top 10'una girmiyor dinlenme sayısı olarak.![]()
Evet, ilk yıllarında daha alternatif takılıyordu, tarzını yavaş yavaş popa kaydırdı. Bu son yıllarda oluşturduğu çizgiden de devam edecektir.Parlayan diyeyim o zaman sadece.
Evet, Tutuşmuş Beraber çok iyi ve şarkı, o zamanlardan da tuttuğunu hatırlıyorum. Fakat o yıllar oldukça alternatif bir şarkıcıydı. Gazapizm ile olan Olur Mu'ya kadarki aradaki diğer şarkılarını ben hatırlamıyorum mesela. Asıl patlamasını ise Diva Yorgun ile iki yıl önce yaptı.
Melike Şahin şu an kariyerinde birkaç önemli basamak tırmandı tabii ve şu an ikili karşılaşmada çok önde. Fakat Bengü Beker de Mabel Matiz arkasında durduğu sürece yakın potansiyele sahip. Zaman gösterecek bakalım.
Deli Kan ismen tanıdık geliyor, diğer ikisi hiç yok bende.Evet, ilk yıllarında daha alternatif takılıyordu, tarzını yavaş yavaş popa kaydırdı. Bu son yıllarda oluşturduğu çizgiden de devam edecektir.
Deli Kan, Nasır, Pusulam Rüzgar vs bayağı büyük hitler, nasıl arası yok.![]()
Hâlâ oylamamış melun 😱
Al sana oyHâlâ oylamamış melun 😱
Akşama kadar rahatsız etmeye devam o zaman![]()
Cümleyi de yanlış yazmış ece kim la ?Al sana oybüyük ihtimal işten Ece dönüyor olucam o saatte unuturum diye oyladım
![]()
Sevgilim