2024 Yarı Final | Melike Şahin - Canın Beni Çekti vs Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben biliyordum Melike diyeceğini. Ben seni iyi tahmin etmişim, sen beni tahmin edememişsin :A

Ben de finalde sonraya bırakabilirim. Bir eşleşme beni epey zorlar :A Bir sürü faktörü değerlendirmem gerekecek :A
Belki finalde beni iyi tahmin edemeyebilirsin :A
Bekleyip göreceğiz.
Senin oyun belli gibiydi sanki ama sendede bir ikilem var demekki :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
İki isim de pop müziğin parlayan yeni divaları. Önümüzdeki 10 yıl boyunca en çok dinlenen kadın sanatçılar arasında bu ikisi mutlaka yer alacak diye tahmin ediyorum.

Zor bir karar, iki muhteşem şarkı. Çok az farkla "Canın Beni Çekti" diyorum ama "Sana Yıldızları Ödediğimden" etkinliği kazansa da herhangi bir itirazım söz konusu olmazdı.

• Beğendim
Reactions: offensive
Sayemde bazinga oy verdi :A
Gece etiketini yaparsın uyumadan. Yarın akşam üstüne kadar var çünkü süresi.
Teşekkürler ama şarkıları dinlemeye girmiştim foruma. Kulaklıklarımı takıp girmiştim son birer kez dinlemek istedim şarkıları sevdiğim kulaklığımla birlikte. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Teşekkürler ama şarkıları dinlemeye girmiştim foruma. Kulaklıklarımı takıp girmiştim son birer kez dinlemek istedim şarkıları sevdiğim kulaklığımla birlikte. :A
Yani illa bozmasan olmaz. Etiketsiz bu konulara oy vereceğini biliyoruz :A
@12.Adam gibi sorayım, o çok sevdiğin kulaklığın çeşidi ne? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Bu tip bir tane PS zamanı almıştım bende. 5 sene oldu daha sağlam :A
Diğerleriyle rahat hissetmiyorum. Bu da fazla büyük kendimle gezdirmek için. 2 senedir kulaklık kullanmadan idare ediyorum bende :A
Mevsimlik kulaklık kışın @bazinga nın kulaklığını , yazın airpods kullanacaksın. :A Bu arada beni anmana sevindim hep etiket et emi :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...