2024 Yarı Final | Melike Şahin - Canın Beni Çekti vs Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabesk ağırlıklı türk sanat ve akdeniz ezgileri karışımı tarzı kesmiyor beni. Alternatif müzik diye yutturulmasına da ayrı bir hoşnut olmuyorum. Bu tarz şarkıcılar Türkiye'nin müzik anlayışını bozuyor bence. :A
Saygı duyuyorum elbet yorumuna :A

Ben Melike'yi Diva Yorgun, Canın Beni Çekti, Düldül, Durma Yürüsene, Ortak gibi şarkılarla sevdim. Öncesindeki şarkılarını hiç duymamıştım.

Halkımız sevdi kendisini, kadın tutturmayı başardı tarzını :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Ben Melike'yi Diva Yorgun, Canın Beni Çekti, Düldül, Durma Yürüsene, Ortak gibi şarkılarla sevdim. Öncesindeki şarkılarını hiç duymamıştım.

Düldül ve Ortak'ı bende beğeniyorum. Beğendiğim şarkıları yok değil ama heyecanlandırmıyor beni. Diva Yorgun'u başta seviyordum ama üst üste dinleyince aslında kötü bir şarkı olduğunu fark ettim örneğin. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Düldül ve Ortak'ı bende beğeniyorum. Beğendiğim şarkıları yok değil ama heyecanlandırmıyor beni. Diva Yorgun'u başta seviyordum ama üst üste dinleyince aslında kötü bir şarkı olduğunu fark ettim örneğin. :A
"Heyecan" konusunda haklısın Melike'nin biraz soğuk ve durgun bir tarzı zaten :A O Ses Türkiye'ye de uymadı bu yüzden :A

Diva Yorgun sonsuza kadar iyi şarkı bence :A Mabel'in kendisine düğün hediyesi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
"Heyecan" konusunda haklısın Melike'nin biraz soğuk ve durgun bir tarzı zaten :A O Ses Türkiye'ye de uymadı bu yüzden :A

Diva Yorgun sonsuza kadar iyi şarkı bence :A Mabel'in kendisine düğün hediyesi :A
Yenilerden dinlediğin başka şarkıcılar var mı? Yoksa sende bizim gibi hep 2000'ler pop listesini mi tuşluyorsun? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Canın Beni Çekti, Melike’nin diva yorgun şarkısı sonrası en sevdiğim şarkısı.
Bengü Beker’in diğer şarkıları şu ana kadar beni yakalayamadı ama bu şarkı çok güzel.

Bunu düşünmem gerekiyor. İkiside kabulüm :Z Rakipleri Aleyna olsaydı yine aynı kararsızlık oldurdu bende :A
He tmm tmm anladım. :A
Melike Şahin - Canın Beni Çekti
Yok bugün çekmedi :A
Soru mu Melike tabii ki
Aferin lan faydasız

Melike Şahin :A

• Beğendim
Reactions: Bully
Sevmeme sebebi benim. :A @kerem

Yoksa Canın Beni Çekti'yi defalarca dinlediğine ama Bengü'nün şarkısını hiç açıp dinlemediğine eminim. :A
Bengü'nün şarkısını biraz Melike antiliğinden oylamış olabilir evet @kerem :A

Sana da zıt gitmeyi seviyordur, arkadaşlığınızdan böyle keyif alıyordur :A

Bu arada şaka değil Bengü Beker kim abi yarı finale falan geldi Simge'yi bile eledi de Google'a soruyorum bunu mu denemek istediniz diye Sedat Peker falan öneriyor

• Güldürdün
Bu arada şaka değil Bengü Beker kim abi yarı finale falan geldi Simge'yi bile eledi de Google'a soruyorum bunu mu denemek istediniz diye Sedat Peker falan öneriyor
Bu şarkısı geçen senenin en iyilerindendi, hakkını vermek gerek. Mabel bestesi yine. Mabel + Bengü oylarını aldı, öyle düşün.

Bizim Simge’miz tek başına direnmeye çalıştı ama yeterli olmadı…

Bengü Beker, Mabel desteğiyle ilk albümümü çıkardı geçtiğimiz günlerde. Kalıcı olup Simge seviyesine gelebilecek mi göreceğiz

Bir Mabel Matiz şaheseri; Sana Yıldızları Ödediğimden

Bu şarkısı geçen senenin en iyilerindendi, hakkını vermek gerek. Mabel bestesi yine. Mabel + Bengü oylarını aldı, öyle düşün.

Bizim Simge’miz tek başına direnmeye çalıştı ama yeterli olmadı…

Bengü Beker, Mabel desteğiyle ilk albümümü çıkardı geçtiğimiz günlerde. Kalıcı olup Simge seviyesine gelebilecek mi göreceğiz
Gelemez abi nereye geliyor gelmiş 40 yaşına adını ilk defa duyuyoruz olmaz o iş de Mabel'in işleri demek ki beni hiç çekmiyor Mabelle alakalı olduğunu bilmiyordum

• Beğendim
Sana Yıldızları Ödediğimden şarkısını dinlediğimden bu yana bağlanmış olmama rağmen seçimim
Melike Şahin - Canın Beni Çekti oldu.

Oylamak zorladı. Benim oyum kazanma veya elenmeye vesile değildir umarım. İki sene üst üste Melike Şahin final başarısı göstermiş olsun. Ayrıca söz ve müziği kendisine ait.

Sana Yıldızları Ödediğimden şarkısını dinlediğimden bu yana bağlanmış olmama rağmen seçimim
Melike Şahin - Canın Beni Çekti oldu.

Oylamak zorladı. Benim oyum kazanma veya elenmeye vesile değildir umarım. İki sene üst üste Melike Şahin final başarısı göstermiş olsun. Ayrıca söz ve müziği kendisine ait.
Oyumu değiştirme şansım var mı @Bully :A

• Güldürdün
Maalesef :A

@Dosi ‘nin biraz düşünüp Melike diyeceği belliydi zaten :A

Melike > Bengü > Simge
Aa ben Bengü diyeceğim sanarsın sandım.
Ben açık açık oylamamı asla belli etmem. Bana inat oylayan isimler geçtiğimiz senelerde olmuştu :A
Ben o an ruh halime uyanı oylarım.

Final oyumu sona bırakacağım :A

• Güldürdün
Aa ben Bengü diyeceğim sanarsın sandım.
Ben açık açık oylamamı asla belli etmem. Bana inat oylayan isimler geçtiğimiz senelerde olmuştu :A
Ben o an ruh halime uyanı oylarım.

Final oyumu sona bırakacağım :A
Yok ben biliyordum Melike diyeceğini. Ben seni iyi tahmin etmişim, sen beni tahmin edememişsin :A

Ben de finalde sonraya bırakabilirim. Bir eşleşme beni epey zorlar :A Bir sürü faktörü değerlendirmem gerekecek :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...