2024 Yarı Final | Melike Şahin - Canın Beni Çekti vs Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
62,415
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde yarı finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?
Melike Şahin - Canın Beni Çekti

Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

Melike Şahin şarkıları sevmiyorum

Canın Beni Çekti, Melike’nin diva yorgun şarkısı sonrası en sevdiğim şarkısı.
Bengü Beker’in diğer şarkıları şu ana kadar beni yakalayamadı ama bu şarkı çok güzel.

Bunu düşünmem gerekiyor. İkiside kabulüm :Z Rakipleri Aleyna olsaydı yine aynı kararsızlık oldurdu bende :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Melike Şahin - Canın Beni Çekti

• Harika
Bu ikisini finalde görmek isterdim bu eşleşen üzdü. Melike Şahin'e vereceğim

• Beğendim
Bundan bahsetmiştim. Hepsi aynı ayarda zor olacaktı :A
Lan’ı oylamamak kolay ama bu üçlü çok güçlü :A
Belki finalde yukarıdaki seçeneklerden biri olur :A

Lan sana nefes aldırmış oldu, o da sevdiğin bir şarkı olsaydı ecel terleri dökerdin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yorum böyle olsaydı belki bir ikilemde olurdum ama yok yok. Şarkı çok ağır geliyor dinlerken
Yıldız da güzel "lan" der hani :A

Yani mis gibi şarkı bence, zevkler ve renkler :A Sen bile ısınamamana rağmen güzel şarkı olduğunu söyledin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Demiştin :A Senin desteklediklerin zafere ulaşamıyor :A

Sen Melike'yi sevmiyorsun sanırım, neden? :A
Arabesk ağırlıklı türk sanat ve akdeniz ezgileri karışımı tarzı kesmiyor beni. Alternatif müzik diye yutturulmasına da ayrı bir hoşnut olmuyorum. Bu tarz şarkıcılar Türkiye'nin müzik anlayışını bozuyor bence. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...