Yarı Final - En Özlenilen Dizi | Avrupa Yakası - Yabancı Damat

Hangi Dizi Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Benden kaçmaz böyle şeyler. :A

Kendisi bir süredir aramızda olmadığı için eklenmemiş. :A Ya onu trollüyordun ya da hatanın farkında değildin, sonuç olarak ben ortaya çıkarmış oldum. :A @eskici
Benden de kaçmazdı normalde ama işte :T:
yok farkında değildim, yoksa öyle pişmiş pişmiş uzata uzata mesajlar yazamazdım :F
etiketi ben kendim oluşturdum ama defalarca değişime uğradı ve bir kaç kez etiketli isimler vardı diye silmiştim düzgün olsun diye ve arada @eskici 'de silinmiş demek ki :( ama bi de ben mobilim hep ve gecmiş anket turlarında etikette zorlandiğımı yazıp duruyordum. Bahanem mobil oluşum 🙄@eskici bir sonraki etikette seni en başa aldım. Kopyalayıp ayarladım unutmamak için :A şimdi sen ne desen haklısın :T:

• Güldürdün
Reactions: eskici and Bully
Benden de kaçmazdı normalde ama işte :T:
yok farkında değildim, yoksa öyle pişmiş pişmiş uzata uzata mesajlar yazamazdım :F
etiketi ben kendim oluşturdum ama defalarca değişime uğradı ve bir kaç kez etiketli isimler vardı diye silmiştim düzgün olsun diye ve arada @eskici 'de silinmiş demek ki :( ama bi de ben mobilim hep ve gecmiş anket turlarında etikette zorlandiğımı yazıp duruyordum. Bahanem mobil oluşum 🙄@eskici bir sonraki etikette seni en başa aldım. Kopyalayıp ayarladım unutmamak için :A şimdi sen ne desen haklısın :T:
Zaten hatanın farkında olmadığın belli, ben belki bir yerden sonra fark edip bozuntuya vermemiş olabileceğini düşündüm, fark etmemişsin :A Bakalım mobil olman kendisini ikna etmek için yeterli olacak mı :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and Dosi
Zaten hatanın farkında olmadığın belli, ben belki bir yerden sonra fark edip bozuntuya vermemiş olabileceğini düşündüm, fark etmemişsin :A Bakalım mobil olman kendisini ikna etmek için yeterli olacak mı :A
Sen de işimi zorlaştıracaklar yorumlar yapma ya, ikna olacağı varsada olmaz :S , ne güzel bilmeden bilmeden konuyu kapatmıştık ve ben haklı görünüyordum 😏

Yok ben hatalarımı farkedince rezil olma pahasınada olsa açıklıyorum hemencik :A ama bunu hiç farketmedim, bir ara kontrol edeyim düşüncesi vardı ama unuttum :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and Bully
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Bully
Ben de forum arada etiket konusunda sıkıntı yapıyor diye hiç bakmadım listeye ama bakmam lazımmış demek :A

Neyse final listesinde en başta yer alacaksam affederim yoksa affetmem :A
Şimdiden en baştasın merak etme. İşimi sağlama aldım artık :A Bu kadar kolay affedilmeyi beklemiyordum :Z teşekkürler :love1::love1:

• Güldürdün
Reactions: eskici