xBUGRAx
Süper Emekli
Bende şaşkınım 😱 7 Numara olsaydı burda galiba Avrupa Yakasi'na farkı atardıŞaka mı bu. Bu fark ne.
Üzülüyorum sadece diğerlerine lafa gelince hepsi AB reyting sonuçlarında.Bende şaşkınım 😱 7 Numara olsaydı burda galiba Avrupa Yakasi'na farkı atardı
Geliyor Avrupa Yakası dedim@eskici sesim geliyor mu?
Senin oyun birşey değiştirmemiş ama finalde altın değerinde olur değeriGeliyor Avrupa Yakası dedim
Finalde etiketi iyi yap kaçır mıyımSenin oyun birşey değiştirmemiş ama finalde altın değerinde olur değeri
toplu yapıyoruz işte, 30 kişinin görüpte senin görmemen tuhaf ama sana özel fazladan yaparım belkide hazır etiketteki nickin daha kendine gelmemiştir Perşembe gecesi hazırda olFinalde etiketi iyi yap kaçır mıyım
Foruma yeni döndük forum bana alışamamış demek kitoplu yapıyoruz işte, 30 kişinin görüpte senin görmemen tuhaf ama sana özel fazladan yaparım belkide hazır etiketteki nickin daha kendine gelmemiştir Perşembe gecesi hazırda ol
Bak bu daha mantıklı geldi bana. Buna inandım ve ikna oldumForuma yeni döndük forum bana alışamamış demek ki
@eskici etiket listesinde yokmuşsun zaten aga Ben seni bilirim, sen bildirim kaçırmazsın.@Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @RevaN @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero
ve herkes