The_Erinch
Favori Üye
✋ Sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum yine olmuyor, yine olmuyor. Bu kadar fark atarak ilerlemesini bırak çeyrek final bile absürd. En çok reyting alan dizide mi oynuyor, ne yapıyor bu kadın şu an? 🤭Alina Boz'u fazla güzel bulmayanlar el kaldırsın. ✋ Etkinliği kazanırsa şaşırmam bu saatten sonra.
Benim tüm favorilerim elenmiş, oy kullanmayacağım sanırım.
Hiçbir dizisini izlemedim ama Paramparça dışında herhangi bir dizisi tutmadı diye biliyorum, onda da yan roldeydi zaten. Son dizisi yeni başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda final yapacak hatta.✋ Sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum yine olmuyor, yine olmuyor. Bu kadar fark atarak ilerlemesini bırak çeyrek final bile absürd. En çok reyting alan dizide mi oynuyor, ne yapıyor bu kadın şu an? 🤭
Ayça Ayşin ile yarışacak. Hangisi daha güzelse oylarsın.Alina Boz'u fazla güzel bulmayanlar el kaldırsın. Etkinliği kazanırsa şaşırmam bu saatten sonra.
Benim tüm favorilerim elenmiş, bu saatten sonra oy kullanmayacağım sanırım.
Noktasından virgülüne katıldığım başka bir mesajın daha...Hiçbir dizisini izlemedim ama Paramparça dışında herhangi bir dizisi tutmadı diye biliyorum, onda da yan roldeydi zaten. Son dizisi yeni başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda final yapacak hatta.
Çirkin demiyorum ama yüz hatları olsun, saçları olsun çok sıradan bir güzelliği var. En güzeli buysa en çirkini kim diye sorası geliyor insanın.
Hiçbir dizisini izlemedim ama Paramparça dışında herhangi bir dizisi tutmadı diye biliyorum, onda da yan roldeydi zaten. Son dizisi yeni başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda final yapacak hatta.
Çirkin demiyorum ama yüz hatları olsun, saçları olsun çok sıradan bir güzelliği var. En güzeli buysa en çirkini kim diye sorası geliyor insanın.
Elimi Bırakma TRT dizisiydi yalnız, o yüzden yol alabilmişti.Elimi Bırakma kaç bölüm sürdü şimdide Maraşlıda harika bir perfomans sergiliyo final yapacağı belli değil daha
Eşitlik durumunda oy kullanırım tabii ki ama Alina Boz benim için neyse Ayça Ayşin Turan da odur, o yüzden haksızlık etmek istemem. Hazal Kaya kalmıştı bir son desteklediğim ama onu bile elediler.Ayça Ayşin ile yarışacak. Hangisi daha güzelse oylarsın.
En son etkinlik 1 oy ile belirlenmişti. 1 oyun önemi fazla. Bazı oylamalarda bu yüzden oy dilenmediğim kimse kalmadı.
Türkiye'de baskın bir gen olmadığı için yurdum insanı sarışın sever, saçları sarı olsun isterse taştan olsun misali.Noktasından virgülüne katıldığım başka bir mesajın daha...
Bu durum oynadığı dizilerden kaynaklı değilse o zaman bizim göremediğimiz bir şey var kendisinde. 🤔
Oldukça ZOR...
Aslında onun için 3.lük maçı yaptırmamız daha rekabetçil olabilirdi dünya kupası gibi, sonuçta rakipler aynı değilÖtekinede kullansın. Aslı 3. Mü yoksa 4. Mü belli olsun @MasacRE
@MasacRE kullan bakalım formalite de olsa içinde kalmasından iyidir..
Son kez ASLI ENVER dedik. Kına yakın kütükler, elediniz sonunda Aslı'yı @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnesÖtekinede kullansın. Aslı 3. Mü yoksa 4. Mü belli olsun @MasacRE