Ben baştan beri Alina Boz tarafındayım Diğerlerini bilemem amaSizin Afra'ya da tarihi fark atmıştı en azından Yarı finalist oldu. Sizin favori elendi @MasacRE
Final olacak eşleşme, o zamana denk geldi. Alinadan vazgeçemedik. Finalde karşılaşsalardı belki farklı olurdu.Sizin Afra'ya da tarihi fark atmıştı en azından Yarı finalist oldu. Sizin favori elendi @MasacRE
Final veya Çeyrek Final ne farkeder? Herkes aynı terciği yapardı. Sonuç olarak çok fark yedi. Afra zaten kıl payı kendini final turuna attı. Ayça ve diğerleri kadar favori görülmedi.Final olacak eşleşme, o zamana denk geldi. Alinadan vazgeçemedik. Finalde karşılaşsalardı belki farklı olurdu.
Yok benim favorim Alina. Finalde olsaydılar belki Afra'ya oy atabilirdim.Final veya Çeyrek Final ne farkeder? Herkes aynı terciği yapardı. Sonuç olarak çok fark yedi. Afra zaten kıl payı kendini final turuna attı. Ayça ve diğerleri kadar favori görülmedi.
Doğru ama Alina ya... kız süt gibi. Neyse göreceli işler bu tabiNesi ilginç dün sana o kadar Aslı'nın güzelliğini tartıştım tükürdüğümü yalayacak değildim herhalde @The_Erinch
Sen şuna şöyle süt gibi, su gibi dedik sıra aklıma nedense güldür güldür de ki Bilal geliyo hani o da oğluna diyor ya senin şu tay gibi, gısrak gibi anan var ya diyeDoğru ama Alina ya... kız süt gibi. Neyse göreceli işler bu tabi
Zor bir final bizleri bekliyor, bakalım Hainku tercihini kimden yana kullanacak finalde. Kendisinden yine bir çılgınlık bekliyorum. @MasacRE