Maskeli Fedai
Favori Üye
Yeniyormuş..
Dosi hanım haklı ama.. Sadece bakıyoruz, alamıyoruz..Yok sadece bakılıyor camdan
Yeniyormuş..
Dosi hanım haklı ama.. Sadece bakıyoruz, alamıyoruz..Yok sadece bakılıyor camdan
@xdragxx, bu hanımefendi feci şekilde canımı sıkmaya başladı... Bayramdan bayrama yediğimiz şeyin adını yeni öğrendiğimiz için bizimle dalga geçmesi hiç hoş değil. Mesajı raporlayıp yönetime bildirdim, muhtemelen favori üyeliğe düşürülecek ve ortada kalan süper modluk ise bana verilecek... (konuyu nereden nereye getirdim, vay be)Ay yeter uğraşmayın benle 😡
Fotosunu atıyor bir de utanmadan..@xdragxx, bu hanımefendi feci şekilde canımı sıkmaya başladı... Bayramdan bayrama yediğimiz şeyin adını yeni öğrendiğimiz için bizimle dalga geçmesi hiç hoş değil. Mesajı raporlayıp yönetime bildirdim, muhtemelen favori üyeliğe düşürülecek ve ortada kalan süper modluk ise bana verilecek... (konuyu nereden nereye getirdim, vay be)
Bayram daha geçen haftaydı daha dişlerinin arasında kırmızı eti çıkarıyor gelip o ne diyor@xdragxx, bu hanımefendi feci şekilde canımı sıkmaya başladı... Bayramdan bayrama yediğimiz şeyin adını yeni öğrendiğimiz için bizimle dalga geçmesi hiç hoş değil. Mesajı raporlayıp yönetime bildirdim, muhtemelen favori üyeliğe düşürülecek ve ortada kalan süper modluk ise bana verilecek... (konuyu nereden nereye getirdim, vay be)
Ne haddimize kıyma yaptık et bizi bozar diye... Artık yumurtaya katar yeriz...Bayram daha geçen haftaydı daha dişlerinin arasında kırmızı eti çıkarıyor gelip o ne diyor
2 sene önce sen bana 'sana Süper mod olmak yakışır' dediğinde, ismi lazım olmayan bir üye 'forumda gördüğüm en komik yorum' deyip dalga geçmişti. Burdan ona el sallıyorum 🖐️
Merak etme, ben de bayramda sadece 2 kilo et alıp onla yetindim bayadır yememiştimNe haddimize kıyma yaptık et bizi bozar diye... Artık yumurtaya katar yeriz...
İstemediğin için yemiyorsundur senMerak etme, ben de bayramda sadece 2 kilo et alıp onla yetindim bayadır yememiştim
Ben mi demişim onu? "BANA süper mod olmak çok yakışır. " demişimdir canım, senin yanlışın var...Bayram daha geçen haftaydı daha dişlerinin arasında kırmızı eti çıkarıyor gelip o ne diyor
2 sene önce sen bana 'sana Süper mod olmak yakışır' dediğinde, ismi lazım olmayan bir üye 'forumda gördüğüm en komik yorum' deyip dalga geçmişti. Burdan ona el sallıyorum 🖐️
Senin o yorumunu beğenmeyen ve benimde yönetime girmeme 0 ihtimal verip komik gören birine o alır mesajı illa kiBen mi demişim onu? "BANA süper mod olmak çok yakışır. " demişimdir canım, senin yanlışın var...
Kime laf salladın onu da anlamadım... Yaptın yine bir şeyler.
2019 yılının yönetim kadrosunu ilgilendiren konularda mı konuşuldu bunlar? Bulabilir miyiz o mesajları? Merak ettim o muhabbeti.Senin o yorumunu beğenmeyen ve benimde yönetime girmeme 0 ihtimal verip komik gören birine o alır mesajı illa ki
İleri görüşlüsün sen
Bir ara çok bakındım ilk yeşil olunca ama henüz bulmadım. Araştırmaya devam edeceğim alakasız bir konuda sohbet etmiştik, sen orda bana yazmıştın. Hatta gözlemci birşey yazmıştı öyle ilerledi. Ben onun mesajlardan bakayım. O çok aktif değildi nasılsa ama yarına bakarım2019 yılının yönetim kadrosunu ilgilendiren konularda mı konuşuldu bunlar? Bulabilir miyiz o mesajları? Merak ettim o muhabbeti.
Yok bilmiyorumÜşeniyorum desene şuna
Sana dedim gel İstanbul'a gel diye ama sen dinlemedinTok açın halinden ne anlar
Yiyici tayfadasın demekYemek yapmıyorum ama severim
Zeyno nene sağlığına düşkünAcıyı sevmediğimden pek aramam canım istediğinde ara sıra tüketirim .. Baharatıda genelde makarna soslarında kullanırım oda bilindik baharatlar karabiber,kimyon, kekik, nane hıım birde poğaça ve tuzlu kurabiyelerde mahlep kullanmayı severim
Tansiyonum var evladım nenen o yüzden az tüketiyo tuzuZeyno nene sağlığına düşkün
Tuz kullanmıyon galiba
Tansiyonum var evladım nenen o yüzden az tüketiyo tuzu
Dalga geçme nenenle sıpa kırarım kafanıAy zeyno nene Allah yardımcın olsun
Nene teyze yaşın kaç Sorulmaz ama merak ettim beni kırmamak için özelden cevaplaya bilirsinDalga geçme nenenle sıpa kırarım kafanı