Kırmızı et mi o ne?Kırmızı et kızartırken sadece tuz, diğer tüm yemeklerde baharat giriyor. (Sarımsaklı makarnayı saymazsak )
Kırmızı et mi o ne?Kırmızı et kızartırken sadece tuz, diğer tüm yemeklerde baharat giriyor. (Sarımsaklı makarnayı saymazsak )
@DarkLegenD dalgaya vuruyor artık...
Ha sen hayatında yemediğin vurgusunu yapıyorsun@DarkLegenD dalgaya vuruyor artık...
Oha hala dalga geçiyonHa sen hayatında yemediğin vurgusunu yapıyorsun
Ay yeter uğraşmayın benle 😡Oha hala dalga geçiyon
Tok açın halinden ne anlarAy yeter uğraşmayın benle 😡
Onu yazacaktım aslındaTok açın halinden ne anlar
İsveç programına saklayalım@Dosi İsveç'e has baharatlar var mı peki meşhur denilebilecek
Onu yazacaktım aslında
Yok ya sık almıyorum kırmızı et. İndirim olunca affetmiyoruz buzluğa atıyoruz.
------
İsveç programına saklayalım
Favorim yok ama nane çok kullanırımPeki en sevdiğin baharat hangisi onu da mı saklayalım
Kekik peki 😱 Kekiksiz et olmaz benceFavorim yok ama nane çok kullanırım
Her ete kekik katılmaz.Kekik peki 😱 Kekiksiz et olmaz bence
Oha hala dalga geçiyon
Kırmızı et yenebilen bir şey mi dostlarım..Ay yeter uğraşmayın benle 😡
Kekik peki 😱 Kekiksiz et olmaz bence
En çok yoğurtlu yiyecek tüketirim ve nane çok yakışıyorHer ete kekik atılmaz.
Evet aslında ama genel olarak demek istedim, biraz fazla genelleme yaptım yanlışlıkla Ben de her daim kekik kullanmam ama et denince kekik ilk akla geliyor nedenseHer ete kekik atılmaz.
Yeniyormuş..Kırmızı et yenebilen bir şey mi dostlarım..
Yok sadece bakılıyor camdanKırmızı et yenebilen bir şey mi dostlarım..
Bir türkü sözü söylemiştim sadece...Evet aslında ama genel olarak demek istedim, biraz fazla genelleme yaptım yanlışlıkla Ben de her daim kekik kullanmam ama et denince kekik ilk akla geliyor nedense
Sarımsaklı yoğurt seviyor musun peki özellikle kızartmalara karşıEn çok yoğurtlu yiyecek tüketirim ve nane çok yakışıyor
Her kuşun eti yenmez misali bir sözBir türkü sözü söylemiştim sadece...