Geçmiş olsun abi ben kullanıyorum ama sivilce felan çok var belki ondandırBende Gastrit var..malesef baharat ve acı kullanamıyorum
Geçmiş olsun abi ben kullanıyorum ama sivilce felan çok var belki ondandırBende Gastrit var..malesef baharat ve acı kullanamıyorum
Acı yok zaten baharatda mideyi yakmayacak kadar...Geçmiş olsun abi ben kullanıyorum ama sivilce felan çok var belki ondandır
Baharat kullandıktan sonra soda veya mide hapı içsen geçmiyor muAcı yok zaten baharatda mideyi yakmayacak kadar...
Eskiden gümbür gümbür yerdim.
Gastrit malesef kendini yenileyen bir rahatsızlık.Baharat kullandıktan sonra soda veya mide hapı içsen geçmiyor mu
sumak ekşi olur hangi çorbaya atıyorsun onuSumak atıyorum çorbaya falan.
sumak ekşi olur hangi çorbaya atıyorsun onu
bence gereksiz bi zevkmiş senin ki yaŞehriye Çorbasına atıyorum. Yaparken değil tabi yaptıktan sonra içerken.
beleşciyim diyorsun yaniiYemek yapmıyorum ama severim
Evet öyleyim ama bir şeyler öğrenmeyi düşünüyorum bu arabeleşciyim diyorsun yanii
pilav makarna domates çorbası melemen bu kadar biliyorum sadece daha da öğrenmeye gayretliyimEvet öyleyim ama bir şeyler öğrenmeyi düşünüyorum bu ara
ne tür yemeklerde baharat kullanırsınFazla olmadıkça seviyorum
Öyle yemek olarak belli bir şey diyemem, ruh halime göre her türlü yemekte olabilir. Senin?ne tür yemeklerde baharat kullanırsın
valla eskisi gibi başkasının yaptığı yemekleri yiyemiyorum artık kendim yapmaya başladımÖyle yemek olarak belli bir şey diyemem, ruh halime göre her türlü yemekte olabilir. Senin?
Üşeniyorum desene şunaYemek yapmıyorum ama severim