Ben baharatı aşırı severim, baharatı sosu olmadan yemeyi sevmiyorum peki ya siz yemeklerinizde baharatı sever misiniz?
Yemek yiyor musun?Yemek yapmıyorum
Senin gibi yemek yemiyorum kardeşim Sen yemek yiyon mu?İçecek i çermisin kardeşimn ?Yemek yiyor musun?
Baharat kullanmak için yemek yapmak şart değil, onu demek istiyorum.Senin gibi yemek yemiyorum kardeşim Sen yemek yiyon mu?İçecek i çermisin kardeşimn ?
Benim için farketmez acılı olmasında yemek Sen yermisin baharatlıBaharat kullanmak için yemek yapmak şart değil, onu demek istiyorum.
Kekik, nane ve pul biberli olursa ayrı güzel oluyor, bilhassa çorba konusunda.Benim için farketmez acılı olmasında yemek Sen yermisin baharatlı
Çorbayı limonlu severim benKekik, nane ve pul biberli olursa ayrı güzel oluyor, bilhassa çorba konusunda.
Benim olmazsa olmazım baharat olarak pul biber kara biber sumak sos olarak da domates soğan sarımsak biber @DoğanKekik, nane ve pul biberli olursa ayrı güzel oluyor, bilhassa çorba konusunda.
Tabii çorbaya limonun suyundan da ekleyebilirsin, öyle de güzel oluyor.Çorbayı limonlu severim ben
Soğan sarımsak sevmiyorum.Yemeğide normal severim.Patates salatası sader severim.Benim olmazsa olmazım baharat olarak pul biber kara biber sumak sos olarak da domates soğan sarımsak biber @Doğan
Aynen kardeşimTabii çorbaya limonun suyundan da ekleyebilirsin, öyle de güzel oluyor.
Ben bayılırım Olmazsa olmazlarımSoğan sarımsak sevmiyorum.Yemeğide normal severim.Patates salatası sader severim.
------
Aynen kardeşim
Zevkler renkler tartışılmaz kardeşim.Patates salatası yağlı olcak..Salçalı yumurta severim.Ben bayılırım Olmazsa olmazlarım
Ben sevmem acıBende Gastrit var..malesef baharat ve acı kullanamıyorum