Yaprak Dökümü > Leyla İle Mecnun... @MasacRE
Gördüğüm en leş yorum... Tam sende duracak cinsten...Yaprak Dökümü > Leyla İle Mecnun... @MasacRE
Şerlok beyciğim dediğim, canım yoldaşım dediğim insanın o en özlenilen dizi konusunda Yaprak Dökümü için yazdıkları ne öyle... Gerçekten uzun süredir bu kadar kanımı donduran bir yoruma rastlamamıştım. Burada da o dizi Leyla ile Mecnun'dan büyüktür diyerek üzerine tüy dikmiş. Yazık... Utanıyorum artık ben bu adamdan...
İki dizinin finalinin de aynı güne denk gelmesi de güzel tesadüf olmuşBugün 18.00'de teve2'de finali var, 11 yıl sonra yine aynı gün ekranlara veda ediyor, ne hoş tesadüf. @phoebebuffay @Yiğitt
Evet, istesen olmaz yani.İki dizinin finalinin de aynı güne denk gelmesi de güzel tesadüf olmuş
bir zamanlar senin rüyalar @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Zeyno @Bully @cookies @Royal Highness @12.Adam @MasacRE @Emre OzansoyHayalimdeki düğün ve düğün şarkısı...
Ben ne alaka?
Bu ne la Böyle bir videodan neden haberdar oldum
Ben ne alaka?
serhat lise yıllarında leyla ve neclayı yolup oğuzu kapmayı planlarmış hepBu ne la Böyle bir videodan neden haberdar oldum
Nerde absürt video varsa sebebi çarpıktır.Bu ne la Böyle bir videodan neden haberdar oldum
sana tokadı bir çarpmak lazımNerde absürt video varsa sebebi çarpıktır.
Tipin değil demek kiAy sence?