"Benim ne suçum var" repliğinin olduğu bölüm yayınlandı bugün demek izledin yine.Aile ağacınızın kökü kurusun. Hepinizden nefret ediyorum...
Leyla ela gözlü bir çöl ahusu... Saçları bahtından daha siyahtır...
"Benim ne suçum var" repliğinin olduğu bölüm yayınlandı bugün demek izledin yine.Aile ağacınızın kökü kurusun. Hepinizden nefret ediyorum...
Leyla ela gözlü bir çöl ahusu... Saçları bahtından daha siyahtır...
Gerçek Şevket ne güzel oynardı o sahnede buna Allah boy vermiş anca."Benim ne suçum var" repliğinin olduğu bölüm yayınlandı bugün demek izledin yine.Çok üzüldüm o sahnede.Donuk Şevket'i görene kadar tabi.
Kapıda 'Leyla noldu tatlım' diyor bir de soğuk soğuk.Gerçek Şevket ne güzel oynardı o sahnede buna Allah boy vermiş anca.
Kaçıncı bölümlerde ya kaçırdım ben iyice?Üniversite mezunu insanların bile iş bulamadığı coğrafyada çapsız Sedef'in dandik bir moda kursu vasıtasıyla Milano'lara kadar yükselmesini 7842.izleyişimde bile sindiremiyorum.Bu kız Milano'larda fink atarken oldukça donanımlı lisans+master yapmış Ferhunde 10-15 bölüm sonra işsiz kalıp otobüslere düşecek üstelik.
130 civarı olması lazım. Fikret doğum yaptı, Ferhunde köşkün tapusunu üzerine geçirdi. Otelde Mithat'a basılacağı bölüm yaklaşıyor...Kaçıncı bölümlerde ya kaçırdım ben iyice?
Hadi ya çok ilerlemiş.130 civarı olması lazım. Fikret doğum yaptı, Ferhunde köşkün tapusunu üzerine geçirdi. Otelde Mithat'a basılacağı bölüm yaklaşıyor...
Final bölümüne konuk olmuştu.Az önce Intagram keşfetimde çıktı karşıma da Zerrin Tekindor bu dizide ne ara oynadı? 😱 Üstelik gar görevlisi olmuş. 😱
Normal birinin, figüranın oynayacağı rolü oynamış bir de. Çok saçma.Final bölümüne konuk olmuştu.
Rıza Kocaoğlu'da çiçekçi olarak birkaç saniye gözükmüştü finalde. İkisi de Ay Yapım'ın kadrolu oyuncularından. 5 sezon boyunca reyting rekorları kıran bir dizinin finali için böyle konuklar normal.Normal birinin, figüranın oynayacağı rolü oynamış bir de. Çok saçma.
Rana Cabbar da oynamış (Aşk-ı Memnu - Süleyman Efendi) finalde. Böyle isimlerin finale konuk olması elbette iyi, ama rolleri saçma geldi bana.Rıza Kocaoğlu'da çiçekçi olarak birkaç saniye gözükmüştü finalde. İkisi de Ay Yapım'ın kadrolu oyuncularından. 5 sezon boyunca reyting rekorları kıran bir dizinin finali için böyle konuklar normal.
Yok yok değildir... Sanmıyorum böyle bir şeyin geçerliliğini ve tutarlılığını... Dur bir daha bakayım... Yoook yok sanmam, o iş ölye değildir değildir... @Sherlock @MasacRE
Kanıtı burda.. Bu kadar leşlik bana bile fazla..
Yapma be... Bak şimdi... İyi değilim ben... Sinirlerim bozuldu... Adaşım dediğim pardon Leşdaşım dediğim insanın bu kadar da leşleşeceğini düşünmemiştim... Biz yanımızda kimleri kimleri barındırıyormuşuz, sanat konuşuyormuşuz... @MasacRE @SherlockKanıtı burda.. Bu kadar leşlik bana bile fazla..
Çeyrek Final | Geniş Aile vs Yaprak Dökümü | En Özlenilen Dizi
Bu etkinlik yüzünden 2 ayda yazmadığım mesajı 1 haftada yazdım nerdeyse. :A etkinlik bitmeden 2 bin olacaksin bu gidisle :Ffav10.net
Benim mi gözlerim bozuldu diye düşündüm ama meğersem ciddi ciddi bu leş diziye destan yazmış.. Yoldaşım bu hain adamın geleceğini ciddi ciddi düşünmemiz lazım..
Kesinlikle katılıyorum, artık bu leşliğin üzerine ciddi bir şekilde düşünüp yoğunlaşmamız gerekiyor...
Birde evde bakarlarken izledim diye yalan söylüyor bu şişkolok.. Yoldaşım bu adamın hainlikleri gerçekten inanılmaz seviyede.. @MasacRE @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?