Politik olabilirSen de bi çok gerçekçi yapıyorsun Simge'ye Fener forması giydirdin mesela bir de alakasız
Foto güzel de Fight Club ile alakasız
------
Kanka senin bu kurt sevgin nerden geliyo la yıllardır![]()
Politik olabilirSen de bi çok gerçekçi yapıyorsun Simge'ye Fener forması giydirdin mesela bir de alakasız
------
Hee attım her zaman atarım ki zaten
Bildiğim kadarıyla değil çok detaya girme sen yine dePolitik olabilirOooooooo aha ban yedim.
Mesajını tam anlamadımSen de bi çok gerçekçi yapıyorsun Simge'ye Fener forması giydirdin mesela bir de alakasız
------
Olmamış ama Fight Club afişi değil ki buMesajını tam anlamadım
Fight Club afişine ekle beni dedim. Demekki Brad Pitt sönük kalır diye onu şutlayıp böyle uygun görmüş
Koncept değişti işte![]()
Bu kadardı bitti sen önceki yorumuma birşey demedin.Hee attım her zaman atarım ki zaten
------
Bildiğim kadarıyla değil çok detaya girme sen yine de![]()
Daha iyi olmuş. Brad Pitt senin yanında sönük kalıyor.Demekki Brad Pitt sönük kalır diye onu şutlayıp böyle uygun görmüş
Koncept değişti işte![]()
Daha iyi olmuş. Brad Pitt senin yanında sönük kalıyor.
Grog bunu uygun görmüş. Tişörte yazarak neyle alakalı olduğunu göstermişOlmamış ama Fight Club afişi değil ki buBrad Pitt'den bağımsız da değil yani
![]()
Yav he mosi he çok güzel yapmış cidden FC tarzı olmuş heGrog bunu uygun görmüş. Tişörte yazarak neyle alakalı olduğunu göstermiş![]()
Aramızda problem çıkmasını mı istiyorsun? 🤬
Brad Pitt'e laf yok ilk taşı sen attınAramızda problem çıkmasını mı istiyorsun? 🤬
Dosiye laf attın yeterli. 😒Brad Pitt'e laf yok ilk taşı sen attın![]()
Dosiye 5 senedir laf atarım ben aramızdaki kimya bu kimse engelleyemezDosiye laf attın yeterli. 😒
Bundan sonra bu konuya anca doğa çiçek böcek fotoları çizdirip atarım 😡Dosiye 5 senedir laf atarım ben aramızdaki kimya bu kimse engelleyemez![]()
Seni değil groku eleştirdim aslında sen alınganlık yaptınBundan sonra bu konuya anca doğa çiçek böcek fotoları çizdirip atarım 😡
Yanlış bir kimya.. 😡Dosiye 5 senedir laf atarım ben aramızdaki kimya bu kimse engelleyemez![]()
Yoo gayet güzel bir kimyaYanlış bir kimya.. 😡
Kara listeme almama az kaldı. Yeni dönemimin ilk kişisi olacaksın.. 🤬😒Yoo gayet güzel bir kimya![]()
Eee al o zaman ben buyumKara listeme almama az kaldı. Yeni dönemimin ilk kişisi olacaksın.. 🤬😒